| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
de_puta_madre Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 0:05 Заглавие: |
|
|
Аз искам да попитам къде в София има сервиз на Sonashi, зашото искам да сменя плочите на пресата си за коса.
Не знам дали това е точното място за въпроса ми, но се надявам да получа отговор.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2010 2:22 Заглавие: |
|
|
Централния сервиз е в Студентски град, има сервиз и в Люлин. Това е записано в гаранционната карта. Ако пресата е с изтекла гаранция, ремонта с описания дефект е на цена 60-70 % от стойността на пресата. И все пак ако решите тел. 928 7256, понеделник до петък 9-12 14-18 ч.
Само се явете с реално име, защото с това което изразява вашия ник, отказа ви е гарантиран.  _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 23:34 Заглавие: |
|
|
Благодаря за информацията, но за съжаление не разбрах какво имате предвид под: "Само се явете с реално име, защото с това което изразява вашия ник, отказа ви е гарантиран. "
Не разбрах къде трябва да се явявам с реално име и защо отказът ми да е гарантиран заради това, което изразява никът ми? |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2010 23:48 Заглавие: |
|
|
| Boiko написа: | | И все пак ако решите тел. 928 7256, понеделник до петък 9-12 14-18 ч. |
Пълна информация ще ви бъде дадена на посочения телефон. _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 09, 2010 0:13 Заглавие: |
|
|
| de_puta_madre написа: |
Не разбрах... | Какво има за разбиране?Явявате се при господина подстригани,с изрязани нокти и измити уши,обущата да светят.И името ако е някакво нестандартно,да се промени ...таковата...
 _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2010 22:10 Заглавие: |
|
|
| Ама какво ви пречи името?! Това питам! Дори мисля, че е много по-смислено от "мармот"! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2010 22:34 Заглавие: |
|
|
Темата беше за друго.Кат ти харесва-ползвай си го.... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2010 22:40 Заглавие: |
|
|
Божилов, мармот е сложил снимка И на него, сигурно си му харесва ника.
P.S. Ние тука сме си "буквалисти". |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2010 23:04 Заглавие: |
|
|
| de_puta_madre написа: | | Ама какво ви пречи името?! | Ника ти пречи май само на един,дето не знае какво означава А аз просто се бъзикам,да ми минава бързо времето  _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 10, 2010 23:25 Заглавие: |
|
|
| мармот написа: | | de_puta_madre написа: | | Ама какво ви пречи името?! | Ника ти пречи май само на един,дето не знае какво означава А аз просто се бъзикам,да ми минава бързо времето  |
Точно това е, че не знае какво означава и въпреки това ето какво става! Браво, мармот, поне ти да знаеш испански! |
|
|
 |
|