Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Приказки за куриери (Отцепена тема)
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ivankrivodol
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Мар 07, 2010 16:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Поръчах нещо (неща) но не дистанционно - за него ще проверя утре лично, а за двете поръчани неща ще пиша и то с подробности (в смисъл тегло и колко е доставката - иначе не са обемисти изощо), като дойдат. На тия работи им се бях наканил отдавна - едното го има във Враца на цена точно като при Петров + обичайната цена за доставка, която описват повечето от "опонентите" ми ( Very Happy ). Иначе си го има в наличност на витрината, не е като да чакаш да ти го донесат. Второто не го намирам във Враца изобщо.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Мар 07, 2010 16:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Иване,не сме "опоненти"-чисто и просто искам да се изяснят нещата.Не може всеки втори купувач от хората които си нямат много-много понятие от онлайн-покупки,като му кажа че ще си получи,каквото желае с куриер и да вика "Ааа не искам.Те куриерите са скъпи и искат 15-20лв. за да доставят едно чипче".
А колкото до цените на частите-те са много относително нещо и въобще не зависят само от надценката на търговеца...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ivankrivodol
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Мар 07, 2010 16:35    Заглавие: Отговорете с цитат

За това писах в кавички. И аз искам да са ясни нещата затова и поръчах, не че ми бяха притрябвали тия неща.
ivankrivodol
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Мар 11, 2010 19:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Днес 11.03.2010 г. в 16.39 най- после пристигна поръчаното от мен. Стойността на доставката е 7.82, освен това има и 0.12 лв. застраховка. Като за пакет (бруто) 0.600 кг. цената си я бива Wink Доставката беше с фирмен пикап на куриерската фирма. Да кажем, че си коригирам мнението за цените на доставка, с което се и извинявам на някой, ако се е почувствал засегнат. Приятна вечер на всички! Laughing
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети