| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kocetowe Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 25, 2010 13:40 Заглавие: Ремонт на CRT телевизор WATSON FA 5430 T шаси: 11AK30A4 |
|
|
Транзисторът в който се съмнявам е Q801. Мултицет-а ми пищи като го замервам всяко с всяко краче както и да меня полеритета на уреда (замерен след като го разпоих) На дадения транзистор пише 68U239 CHINA P6NC60FP. Въпроса ми е този транзистор не отговаря ли на 2SK2645 ??? По схемата на 11AK30A4 пише за дадения транзистор Q801 - MPT6N60E / SSP7N60A. Кой от двата транзистора ми трябва и въобще здрав ли е неговия си (първо-споменатия).
[email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tehnika Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 25, 2010 14:06 Заглавие: |
|
|
 |
|
|
 |
kocetowe Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 25, 2010 14:13 Заглавие: Български манталитет.... |
|
|
| Блъскам се вече една седмица... Разбирам, че Ви изглеждам като пъълен аматиор и Ви е писнало от такива.. Имам проблем и ми се иска да го реша не като отиде на сервиз. Нали за това са форумите.. да си помагаме... явно има доста професионалисти тука.. и само на тях им се обръща вниманив..., но всички ако бяха като мене.. дали щеше да се затвори форума..? Или просто щяхме да си помагаме? Несъм изучавал електрониката професионално! |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 25, 2010 14:45 Заглавие: |
|
|
| Горе под заглавието има бутон Търсене. След това пишеш в полето 11AK30 захранване и почваш да четеш. За това захранване има толкова много писано, че няма какво повече да се каже. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 25, 2010 15:20 Заглавие: |
|
|
| kocetowe написа: | | Български манталитет.... |
Вместо да философстваш какъв ни бил манталитета можеше да зачетеш правилата на форума(към което изрично те подканих) и да си откоригираш темата.
| kocetowe написа: | | Нали за това са форумите.. да си помагаме... |
Форумите са за да се помогне на някой който си има някакво понятие,но не му стига малко за да си реши проблема.Със сигурност не са за начално обучение на някой който не знае как да провери един транзистор и му трябва една седмица за да провери един транзистор дали е здрав.
И в тоя ред на мисли като казваш "да си помагаме"-ти на някой с нещо да си помогнал в този форум Че нещо се не сещам
Не, форумите не са за да си помагаме.Айде да си дойдем на думата за какво наистина са форумите -Форумите са за да дойдем тук като ни се свиди да дадем 20лв за сервиз,да се пожалваме малко как ни е отнело седмица за нещо,което в един сервиз би станало за минута,да ни кажат че е хубаво да посетим сервиз и да почнем да философстваме на тема българския манталитет.... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|