| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vencmad Активен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2010 14:43 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | В работата имаме плосък накраиник за поялника с гумена лента на края, който е за залепване на екрана към лентовия кабел, но не съм го пробвал до сега. | Ами пробвай го ,но не към дисплея а към платката ,където е залепен кабела . 99% от случаите не контактуват там ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2010 16:20 Заглавие: |
|
|
... аз не съм го купил таблото, когато го пробвах и видях че не работи дисплея звънах на човека който ще го обучава към колата и той каза че екрана не се оправя сменя се и е по-скъп от ново.
лентовия кабел е запоен за платката на таблото така че това би било най-лесното место за повреда. Аз си мисла дали не прекъсва кабела по средата там където се прегъва при монтирането. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2010 18:13 Заглавие: |
|
|
| Нали не очакваш някой да каже - взимай го ,ще се оправи ,рискът си е твой гадателите във форума свършихме. Плюс това ,за първи път чувам графитен лентов кабел да се запоява ,нещо има сбъркано ?! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2010 20:05 Заглавие: |
|
|
| загледаи се на третата снимка от дясно на ляво за екранчето е залепен графитен лентов кабел след което тои се свързва с друг лентов кабел с медни писти - поне аз така го разбирам. И не искам да прехвърлям отговорност, просто питам дали има някой с повечко опит |
|
|
 |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2010 7:48 Заглавие: |
|
|
Аз сменях на голф 4 дисплея. Изглеждаше по същия начин. За отремонтиране на самия дисплеи просто няма как да стане. Човека си го купи чисто нов от Харманли за 250лв. _________________ gsm 0878295870 skype velomelo1 |
|
|
 |
prasse Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2010 8:58 Заглавие: Re: Графитен лентов кабел - Ремонт? |
|
|
Преди около 10 години имаше едни мобифони Бенефон - Сигма Голд, Бенефон - Спика и Бенефон - Титан. Дисплеите на много от тях даваха същия дефект. Оправяха се точно с нагряване на лентата към стъклото на дисплея посредством метализирана гума закрепена към поялника. 100% успеваемост! Трябва да се внимава да не се прегрее и разтопи лентата.
Ако след внимателен оглед не установиш прекъсване на друго място, пробвай този метод! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2010 15:05 Заглавие: |
|
|
... ми досърбяха ме ръцете и го взех. Ще пиша какво е станало.
благодаря за отговорите  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 12, 2010 20:47 Заглавие: |
|
|
| не става, след много опити ставаше по-добре и по-лошо, но така и не можах да го докарам да работи напълно. |
|
|
 |
|