| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2010 21:52 Заглавие: |
|
|
Незнам дали знаеш но от години монтирам климатици Отдавна вече не гледам марките на свредлата При мен са консуматив Може да изкарат месеци с една бургия може два три пъти седмично да се купува нова Удари кабел замине видията Удари камък в бетона размаже я Пусне машината с кабела надолу от стълбата тресне в пода изкривия айде нова Това е за 6и8 мм Иначе 10 и 12 изкарват много но със тях се дупчи за анкер или дюбел външно тяло Гледай като на неизбежно зло купуването на бургии  |
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2010 21:57 Заглавие: |
|
|
Аз се чудя защо бетоните не ги правят като универсалните платки - с отвори през 100mil , няма да се купуват свредла . |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2010 22:05 Заглавие: |
|
|
Аз понеже съм шанаджия не съм удрял до сега арматурата и аз незнам как... Но с 8 цата тая скъпата пробивам от 4 месеца почти всеки ден поне по 30 тина дупки. На тухла направо я сваля .. там за дюбел 8 трябва с сбредло 5-6... иначе не държи изобщо. То е ясно че са консуматив ама се чудя тия евтините дали са на ниво но май ще взема да купя 1-2 да ги тествам. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2010 22:16 Заглавие: |
|
|
Ба си и темата: Дали да си купя 1-2 бургии за 1-2 кутии цигари да пробвам шъ дупчат ли?
Май си нямаш друга работа..  |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2010 22:22 Заглавие: |
|
|
Темата не е дали да ги купя .... ами дали някой има наблюдения над въпросните марки както и други? Аз, че си нямам работа и по цял ден се шматкам е съвсем отделен въпрос . Просто искам да събера мнение може да има и по-качествени от dewalt а. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
кязъм Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 08, 2010 23:51 Заглавие: |
|
|
Девалта си е Девалт. Аз отдавна ползвам на Райдер Не е толкова до бургията, ами с колко джаула я чукаш ! Малките диаметри, естествено живеят по-малко! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2010 0:04 Заглавие: |
|
|
Не бях се замислял за джаулите .... с това : http://www.kress-tools.com/catalog/10156/info1 работя 3.2 го дават незнам колко е вярно просто няма как да го измеря  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 11, 2010 11:05 Заглавие: |
|
|
Взех 2 броя KEIL . За момента според мен поне са по-зле. Имам чуството, че по трудно се пробива с тях. Може и да греша все пак имам много други фактори . _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
кязъм Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 11, 2010 13:45 Заглавие: |
|
|
Не съм работил с KEIL. По принцип качествените свредла трябва да са с меки опашки т.е. да се износва опашката на свредлото, а не леглото на ударния механизъм на машината. При Райдера са с меки опашки и затова ги предпочитам. Пък и не ми се налага много често да дупча, повечето къртя . Иначе машинката ти става за работа, и е утвърдена марка на пазара. |
|
|
 |
|