| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2010 8:54 Заглавие: NEO CTM-V705 смяна на тунера |
|
|
Здравейте купих си това тв от един от София тука от форума със повредена матрица и си го оправих. Но тунера е много нечувствителен, нищо не лови с телескопичната антена а е 80см. Със телевизионна на покрива няма проблем, а живея в центъра на града където сигнала е силен. Тунера е TDQ-3T-5L BG/R/632. Питането ми е какво мога да направя по въпроса, мога ли да заменя тунера с по добър или смятате, че има проблем във входната му част. За пример ще кажа, че преди 5-6г. ми попадна един портативен цитизен който ловеше без грешка с по къса антена мисля беше 3-4" екрана малък не помня. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2010 8:57 Заглавие: |
|
|
Нищо не пипай.Тия са си така. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2010 10:26 Заглавие: |
|
|
Проблема на тия не е само тунера.За проба съм слагал и "голям" нормален тунер-все тая -пак моарета и отврат картина.Цялата работа е калпава междинна... _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|