| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
joro_61sv Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2010 11:03 Заглавие: TV LG RL-20LA30-вход в сервиз |
|
|
Дистанционното което ме посъветвахте да купя за UNIVERSUM-а FT-4201 модел: FRC-2089 пасна точно за LG-то. Ще го поръчам като работно. Сега проблемът е да вляза в сервизното и да променя системите на звука за това ще имам нужда от вашата помощ! Не открих нищо в нашите и руските форуми. Ако трябва сервизно дистанционно какво да търся? _________________ Човек се учи от грешките си! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2010 15:08 Заглавие: |
|
|
Няма как да е точно!
Абсурд!
FRC2089 е за съвсем друго шаси на други марки.
В предния пост те помолих нещо, сега пак ще попитам за същия отговор, пък може да добавиш и как точно работи FRC2089 на това LG. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2010 15:52 Заглавие: TV LG RL-20LA30-вход в сервиз |
|
|
Извинявам се че не уточних точно кои бутони работят! За FRC-2089 работят следните бутони с точните команди: STBY,MUTE,PP,всички цифрови бутони, P+,P-,V+,V-, големите които са накръст,средният бутон MENU също. Мисля че и бутона за таймера също но не съм сигурен защото си взеха UNIVERSUM-а с дистанционното. Утре ще уточня за дистанционното на шаси 12.4 и 12.5. _________________ Човек се учи от грешките си! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 05, 2010 16:22 Заглавие: |
|
|
Бутоните които си посочил, че работят и си отговарят ще бъдат такива и при почти всеки един стандартен филипсов пулт.
Няма смисъл да пробваш с 12.4,12.6.
Те също ще работят но бутоните които въобще ще бъдат чувани ще са малко и ужасно разбъркани.
Нещата отиват към наш заместител FRC967.
П.П. А за сервиз евентуално стандартните процедури при марката - "menu" (или "ОК") от панела и от пулта едновременно с достатъчно задържане. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2010 11:12 Заглавие: TV LG RL-20LA30-вход в сервиз |
|
|
Успях да вляза в сервиз с ОК на пулт за LG и ОК на ТВ-то и задържане на бутоните около 10сек. Според тази информация която намерих промених системата на звука в опция 1 от 1 на 0 и звука на DK се появи но картината е несинхронизирана по хоризонтали. Какво трябва да променя още? http://img517.imageshack.us/img517/651/lg2jl.jpg
П.П. Пускам нова тема в другият раздел. _________________ Човек се учи от грешките си! |
|
|
 |
|