|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nedkych Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2010 2:24 Заглавие: PIXMA MP 210 Сканиране без мастило. |
|
|
| Здравейте. Има ли начин да използвам скенера на този Canon без да зареждам или подменям главите с мастило. Очаквам конкретен отговор, благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 17, 2010 16:00 Заглавие: |
|
|
Скенера какво общо има с тонера?!
И това с конкретния отговор много ми хареса ...
1. Включваш този всичко в едно в захранването.
2. Инсталираш драйверите за този ....
3. Включваш USB-то ..
4. Ползваш. |
|
|
 |
rad Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2010 19:13 Заглавие: НЕ |
|
|
mishomvp: Има много общо Без коректна инициализация на мастилниците нито едно МФУ няма да сработи- нито като принтер, нито като скенер/копир.
Nedkych: Ще перефразирам " Сбъркал си форума, ПИЧ ! " Тука е само за професионалисти и на такъв тъп въпрос можеш да получиш само тъпи отговори. Ама аз не съм такъв и моят отговор е НЕ, поне с оригинални консумативи. В интерес на истината нямал съм си вземане даване с този модел, но щом питаш явно главите са с чип и след като веднъж са маркирани като празни, принтерът няма да тръгне с тях. Попитай в някоя фирма за пълнене дали тези глави се пълнят ( със смяна на чипа ). Ако да- какво става като им свърши мастилото и ако не трябва пак да се сменя чипа, значи ще стане твоята работа ( разбира се като си платиш за първото пълнене ), но имай предвид, че ще скапеш мастилниците, ако са без мастило и после няма да можеш да печаташ с тях, т.е. ще купуваш нови.
Абе МФУ-то си е едно голямо набутване, ако човек не знае какво и ЗА КАКВО го купува  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|