| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
apxu Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 10, 2010 23:11 Заглавие: Информация за PFC |
|
|
Търся информация за контролери за подобрение на фактора на мощност. Нужна ми е повичко от това което съм намерил, ако някой има бих се радвал да е сподели. _________________ 70% от потребителите използват 30% от възможностите на техниката,а останалите 30% използват 70% от възможностите на същата. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
the_bull Опитен потребител

Регистриран на: 31 Май 2007 Мнения: 660 Местожителство: Монтана(Студент в Русе)
|
Пуснато на: Сря Авг 11, 2010 10:35 Заглавие: |
|
|
В книгата на Марти Браун "Начъчник по ТЗУ" има материал по тази тема малко в края на книгата. _________________ Постулат на Хорнер за петте удара:
"Опитът е право пропорционален на потрошеното оборудване." |
|
|
 |
apxu Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 11, 2010 20:58 Заглавие: |
|
|
Да имам е тази книга но ми е малко. Имам и книгата на доц. Анчев. Пиша на тази тема и съм мното затруднен.
Пиши грамотно _________________ 70% от потребителите използват 30% от възможностите на техниката,а останалите 30% използват 70% от възможностите на същата.
Последната промяна е направена от apxu на Пет Авг 13, 2010 6:15; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
gueswhoaz Опитен потребител

Регистриран на: 13 Юни 2009 Мнения: 603 Местожителство: По света и у нас
|
Пуснато на: Чет Авг 12, 2010 18:19 Заглавие: |
|
|
| Ние като не знаем какво имаш как да помогнем? Освен това какво ти трябва - курсова работа ли? За физическа реализация на такова устройство има достатъчно написно в книгата на Марти Браун. |
|
|
 |
apxu Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 12, 2010 20:24 Заглавие: |
|
|
Трябва ми за дипломна работа. Така че каквото и да е би ми било от помощ. Реализирал съм с контролер HV9931 схема но теоритически много зле съм подходил. С радост и като частен урок бих взел. _________________ 70% от потребителите използват 30% от възможностите на техниката,а останалите 30% използват 70% от възможностите на същата. |
|
|
 |
apxu Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2010 21:33 Заглавие: |
|
|
Събрах и дописах няколко файла с информация за да покажа нагледно от какво естество е. Ако някой има подобна информация и желае да ми помогне по темата да пише на лични. Ще обменим файлове... _________________ 70% от потребителите използват 30% от възможностите на техниката,а останалите 30% използват 70% от възможностите на същата. |
|
|
 |
|