| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2010 13:40 Заглавие: касетофон Blaupunkt fiat punto mid изписва chek ? |
|
|
Здравеите колеги.Донесоха ми за разкодиране касетофон Blaupunkt от Фиат пунто.Касетофона е с парт номер 7 649 374 316. Паметта е 25lc160.Прочетох я и прилагам думпа в атача.Кода ми е ясен проблема е ,че изписва CHEK. Или много пъти е въвеждан грешен код
или не е от същата кола и си търси иммото.Молбата ми е ако някои може да корегира дъмпа ако има грешки и да се направи корекция на дъмпа да не тарси иммо. Благодаря за вниманието и помоща предварително. _________________ gsm 0878295870 skype velomelo1 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2010 15:06 Заглавие: |
|
|
Радиото на каква кола се слага.С компютър или не.Ако е с компютър няма проблем да се обучи.Ако не иска(не знам какво си правил до момента) и колата е по малките модели трябва да се махне Immo-то.Как вкарваш кода и какво става.При правилно вкарване на кода радиото трябва да работи на масата 10 мин без проблем-после ако не види колата -се изключва.Това не натрупва грешки-или работи или не _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
velo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2010 15:15 Заглавие: |
|
|
Това което сам правил е ,че исчетох дъмпа и си калколирах кода.Не ми дава възможност да вкарам код защото единственно исписва CHEK
Слага си се в пунто нямам си на идея дали е с копютър или не. И в колата и намасата се държи по един и същи начин.Колата е вкарана преди 2 дни клиента не го е слушал _________________ gsm 0878295870 skype velomelo1 |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2010 17:00 Заглавие: |
|
|
така трябва да работи на масата _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
velo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2010 19:01 Заглавие: |
|
|
Благодаря за помоща.Специални благодарности на баи тишан, че ми каза с кои бутони да накарам касетофона да ме допусне да въведа кода. За хората които се интересуват бутоните са BN+AF. Считам темата за преключена. _________________ gsm 0878295870 skype velomelo1 |
|
|
 |
|