| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
martin_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2010 16:41 Заглавие: Проблем с Бойлер ДИПЛОМАТ |
|
|
Проблема е следния: от днес без никаква причина бойлера прави само топла вода на максимум градуси, но гореща не! Принципно разбирам от такива истории замерих веригата ток си тече цялата система е изрядна, но защо се получава така някои може ли да ми помогне от какво е проблема ?
Благодаря ви предварително надявам се някои по бързо да ми отговори за да го остраня _________________ M_A_R_T_I_N_1
Последната промяна е направена от martin_1 на Пет Ное 05, 2010 16:57; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
martin_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2010 16:54 Заглавие: |
|
|
Забравих да спомена, че до сега винаги е загрявал до 60 градуса и странното сега пак показва 60 градуса и изключва релето но реално водата не е 60 ето това немога да си го обясня аз! _________________ M_A_R_T_I_N_1 |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2010 16:55 Заглавие: |
|
|
Пробвай пак да обясниш проблема,че така както си го написал,ще трябва и преводач да търся. _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
martin_1 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2010 17:01 Заглавие: |
|
|
кое точно не се разбира бойлера си работи всичко точно показва дори високи градуси 60 градуса, а водата не е гореща _________________ M_A_R_T_I_N_1 |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 05, 2010 17:04 Заглавие: |
|
|
Аман от глупави теми.Повикай техник.И се запознай с правилата на форума.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|