|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
deamright Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2010 0:56 Заглавие: Проблем с кабелната и dvd-то |
|
|
| Здравейте, от скоро имам dvd и ми изкочи един проблем свързан с него и кабелната. Проблема е че в картината от dvd-то има шум, въпросният се маха когато изкарам чинчовете за звука на dvd-то от ресийвъра, или пък ако изкарам кабелната от тв-то. Общо взето са ми навързани към ресийвъра рс-то ( стерео към чинч ), dvd-то ( чинч-чинч ) и още един кабел стерео към чинч който ако ми се наложи включвам към тв-то но до момента не го ползвам. Та...от всичките ми проби за вадене-слагане на букси излиза че когато изкарам или кабелната или чинчовете към ресийвъра от двд-то проблема го няма. Явно проблема е между кабелната и чинчовете на ресийвъра. Интересува ме как мога да ги екранирам или както е там правилно да се нарече без да губя от качеството на сигнала. Пробвах с включване на всички въпросни уреди с размяна на фаза и нула - ефект няма. Сега да кажа и какви са те - тв самсунг 21М063N , ресийвър pioneer sx-205rds и dvd neo M51. Благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2010 7:58 Заглавие: |
|
|
Използвай ГАЛВАНИЧЕН РАЗДЕЛИТЕЛ за кабелната  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2010 8:00 Заглавие: |
|
|
То сигурно има 50теми по въпроса,ама нали мързела надделява. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|