| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
elektrostatika Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 17, 2005 18:09 Заглавие: Помогнете ми за WEGA-tuner |
|
|
Проблема е тъкъв че тунера не е ползван почти и наскоро го пуснах
и установих ,че двата индикатори които са стрелкови ,мисля че са магнитоелектрически не работят а те са за силата на сигнала на радиостанцията и за FM tuninga изобщо ,а пък ми се ще да си го оправя . Моделът е JPS 350T ,ako можете да ми дадете схема за него или ме насочите къде да я търся или пък ме насочите къде евнтуално може да се корени проблема ще ми свършите голяма услуга. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Апр 17, 2005 20:39 Заглавие: |
|
|
за тунер малко трудно ще намериш схема.проблема не е чак толкова голям-виж каде отиват индилаторите и какво ги оправлява в крайна сметка.
тръгно от зад напред и ще стигнеш до проблема.успех _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 17, 2005 21:52 Заглавие: |
|
|
| Този тунер от руските веги ли е или от WEGA w.germani.Ако е от немските си е чисто сони ,но да се повредят и двата индикатора ? |
|
|
 |
elektrostatika Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 17, 2005 22:23 Заглавие: |
|
|
| bamze написа: | | Този тунер от руските веги ли е или от WEGA w.germani.Ако е от немските си е чисто сони ,но да се повредят и двата индикатора ? |
от немските е и е сони но за сажаление и двата не работят
а си нямам на идея какво ги управлява тези индикатори |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Апр 17, 2005 22:26 Заглавие: |
|
|
е поразрови го малко де.тука никой няма свръх естествени способности(пък де да знам) виж каде отиват кабелите
-до някоя схема я или транзистори и така _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2005 18:30 Заглавие: |
|
|
| Най-напред пробвай дали работят индикаторите. След това търсиш проблема. Ако не ти хваща станции тунера, тогава дефекта ти е в приемната, или в междинната част. |
|
|
 |
|