Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос относно трансформатор
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ikarlo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Дек 30, 2010 20:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами tropan4o, вместо да четеш как ще стане или как няма да стане, пък вземи го включи най-после този траф, пък драсни един ред какво си получил. Предполагам, че поне мултицет и някакъв товар (например12V 55/60W автомобилни крушки, двете половини свързаш серийно) можеш да намериш...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Uffo86
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Burgas

МнениеПуснато на: Сря Яну 12, 2011 0:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Smile Тропанчовци много тая работа ми се струва че нема е много лесна аз си пренавивах траф от стар руски телевизор но целия беше на зглопка 2 шпилки държаха магнитопровода и намотките ми бяха разделени на две та трябваше ми напрежение в границите от 35 до 45 волта и ток около 10 ампера ми намерих едни по дебели изолирани жици в мазето и нажъртях 5 6 намотки да видя какъв ток ще ми даде и с учудване още с първата оцелих и цялата работа беше да навия още 15 навивки и бях готов. И усилвателя ми в момента изнервя всички комшии Laughing

Exclamation Arrow Пиши грамотно Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети