Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Програмка за извеждане на парола на zip файл
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
After_Dark
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Чет Яну 13, 2011 20:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Айде няма нужда...

@stoianivanov Паролата ти е на е-мейла. Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
stoianivanov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Чет Яну 13, 2011 20:36    Заглавие: Отговорете с цитат

After_Dark взе че "позна" паролата, за което му благодаря, иначе много емоции тук по негов адрес, ама явно човека си го може.....
Можете да закриете темата..................
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Яну 13, 2011 20:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Кое няма нужда Question Айде чакам като сте големи разбивачи да дадете паролите на някой от двата атачнати файла. Laughing
Цитат:
много емоции тук по негов адрес, ама явно човека си го може.....

Кви емоции,кви пет лева Question Twisted Evil Айде да го видим колко може.
А тебе те питах за съвсем конкретни неща,вместо това се почна да се философства "кой кво мажел и не можел"-ми хубуу....
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
After_Dark
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Чет Яну 13, 2011 21:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Bojilov,
на работа имаме клъстер, работещ на SUN 10 и отзивчив админ... айде да не си мерим компютрите - ако мога ще помагам, ако не - не се обаждам.
Evil or Very Mad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Яну 13, 2011 21:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз не меря нищо и като гледам съм един от малкото в темата,които дават конкретни съвети какво се прави в такъв случай и не се изхвърлят кат пиянска чекия на мокър пясък-"прати ми и ша ти дам" щото може да дадеш,а може и да дадеш на потника ръкава.
А ще се обаждам където и когато намеря за добре,най-вече в случаите когато смятам че някой приказва кат пияна жена с оня си анатомичен орган.
Виждам че се пишеш гУлям специалист работещ на принципа "дай и връщам пароли сякакви".Та реках че може пък да има други методи за разбиване,нови тактики-не знам.Дал съм я с цел и аз нещо да се ограмотя,казано с думи прости.Така че не виждам кво има да се зъбиш с тоя емотикон дето си го плеснал на края на поста.Аз нещо да ти се зъбя да си видял Question Или просто като нещо не ни уйдисва кой кво приказва и ни разобличава че плещим-врели некипели и почнахме да се зъбим май а? Laughing
Кво ти даде софтуера,я кажи-колко ще трябва да чакаш-3000години след второто пришествие ли? Laughing
Та действай де-разбий я паролата.Айде чакам. Laughing Вземи тая по-простичката с единия файл вътре,да се не чанчиш.Оная втората е за друг специалист(дето още живее във времето на Уинзип7).

Последната промяна е направена от Bojilov на Чет Яну 13, 2011 22:07; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
showMANiak
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Яну 13, 2011 22:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Е*аси злоба,е*аси нещото Shocked .Божилов,като ти е крив деня,що се заяждаш с хората напразно?
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Яну 13, 2011 22:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Въбще не ми е крив деня.И не виждам с някой да се заяждам.
Имаш ли нещо конкретно да кажеш по темата за архивите или нямаш Question Ако нямаш-недей да флудиш Exclamation
charli
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Яну 14, 2011 12:55    Заглавие: Отговорете с цитат

After_Dark, имам архив от Acronis True Image с парола, разширение на файла .tib. Ако може да се разбие, свиркай. Разбира се срещу заплащане.

ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА
Върнете се в началото
Todorov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Враца

МнениеПуснато на: Пет Яну 14, 2011 14:28    Заглавие: re: Отговорете с цитат

After_Dark, защо не се пробваш с архивите от червената база на telemaster.ru? Rolling Eyes Това ако го разбиеш- ще те призная. Ето ти един за проба. Laughing
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Яну 14, 2011 15:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Тодоров,мислиш ли Question Smile Ако няма известни бъгове,като тези за които говори RM,а те фирмите производители си ги оправят бърже,като плесна една рошава парола от емстотин и нанайсе символа ако щеш и
пет мегаклъстера на НАСА да имаш у зимника-с тях може само да си сметнеш колко време ще ти трябва и дали ще е преди 10 на 40та степен години,щот тогава завалиите компютри ще ги е погълнала някоя черна дупка и малко ще им е трудно да смятат превърнати в лъчение на Хокинг. Laughing
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети