|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 09, 2011 23:13 Заглавие: |
|
|
Това е лудост.... С тези неща шега не бива... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Elron Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 09, 2011 23:17 Заглавие: |
|
|
| mishomvp написа: | | Това е лудост.... |
Какво по-точно имаш предвид... това ,че учавстват 220 волта ли? Ми няма как без тях... не знам кое друго шега не бива... бих го приел по-скоро като безсмислена инвестиция. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 09, 2011 23:23 Заглавие: |
|
|
| Elron написа: | ... навит да си играя да я правя и аз си знам защо! ))) |
Играй си няма лошо, ама почни от основите и се запознай с елементарни неща от основите на електрониката.
Задължително е да го направиш преди да се започне с "проектите" (явно не осъзнаваш колко нелепо звучи тази дума) при демонстрираните възможности, въпреки многото писане.
Нищо лично както се казва и не го възприемай като заяждане, но желанията ти (които по принцип не са лошо нещо) първо са неосъзнати (и не знаеш какво точно искаш) са много далече от възможностите ти. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
petromaniq66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 09, 2011 23:31 Заглавие: |
|
|
| А най - интересното е какво те интересуват оборотите, при това със завидна точност ,след като целиш охлаждане ? |
|
|
 |
Elron Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 10, 2011 0:13 Заглавие: |
|
|
Не съм отрекъл ,че ми липсват основи ,но има тук таме идея кое как може да стане.. попринцип "проект" като израз ползвам за други неща
ама не знаех как иначе да го определя.. но си мисля, че и с наличния опит мога да се справя със замисленото ако поразпитам и ми се обясни малко. Не е като да не зацепвам бързо за какво става въпрос. След като не съм успял да го науча където е трябвало се опитвам сега да го науча по различен начин.. най-лесно винаги съм научавал всичко от практика и хипер рядко от просто теория..
| petromaniq66 написа: | | .... |
По същата логика каква е ползата на дисплея тук ако целиш охлаждане? http://cgi.ebay.co.uk/Scythe-KAZE-MASTER-5-25-Bay-Fan-Controller-Black-/400190377836?pt=Computing_ComputerComponents_Fans_Heatsinks_SR&hash=item5d2d348f6c
Ами за мене целта е просто да знаеш колко бързо върти в момента и да имаш по-реална представа от колкото просто някакви чертички около регулатора. И когато на дисплея пише 0 оборота ,а ти всъщност си го пуснал вентилатора ето ти индикация ,че не работи.. същото е.
Не се отговаря с този бутон  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|