| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivan1983 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 22, 2011 20:43 Заглавие: Sharp 54at-16SC-свирене от ТХО-то |
|
|
Снимки не се качват тук, има тема 
Последната промяна е направена от ivan1983 на Сря Фев 23, 2011 9:36; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
takiev Опитен потребител

Регистриран на: 19 Мар 2006 Мнения: 1073 Местожителство: StaraZagora
|
Пуснато на: Вто Фев 22, 2011 21:11 Заглавие: Re: Sharp 54at-16SC-свирене от ТХО-то |
|
|
| ivan1983 написа: | | Не разбирам от телевизионнта техника и за това се обръщам към вас за помощ........... но този път се включи с пищене и без никаква картина.Мже ли да ми съдействате. .... |
А , ако тези сервизи във Вашия град не ремонтират ТВ-та как да ти кажаттттт ...ти каквото си можал, си го направил!/поне както го пишеш/.
Ама ние кожи не дерем ,бе хора! Затова там пише,, ТВ Сервиз".
Ама ти си знаеш, де...  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Фев 22, 2011 21:15 Заглавие: |
|
|
ОК.
Ако на едион такъв сервиз му се развали касовият апарат дали няма да перобва сам да го оправи или веднага ще хукне към сервиза за касови апарати. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 22, 2011 22:15 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | дали няма да перобва сам да го оправи |
Ами пробвай де.Аз не виждам нищо да си побарнал по този телевизор с мултицета.С поголовна смяна на чаркове-няма да стане!Ако чакаш някой да ти каже "тва смени и си готов"-също няма да стане.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2011 9:04 Заглавие: |
|
|
| Снощи рпобвах с лампа да видя захранването.лампата си свети.Транзисторът за ХО го замерих на свалено,няма пробив. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2011 9:12 Заглавие: |
|
|
И кво като свети-тя ще свети и при сто и при двеста...
И кво ще рече че го "замери"-че има преходи или че няма утечка...
И вторични вериги на ТХО кой ще погледне
Импулс на базата кой ще погледне
И с товарна намотка от ПЦ-15 кой ще натовари
И сега ще почнем да се учим на АБВ на телевизионната техника оти в цял Пловдив няма сервизи... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2011 9:21 Заглавие: |
|
|
Дааам убежденията ми се потвърдиха.Вие които се занимавате с ТВ техника само ВИЕ се поддържате,който се занимава с различна от Вашата професия-следват подигравки и прочие.Както виждаш съм от скоро във форума и това го забелзах още от начало.Благодаря за коментарите ТЕМАТА Е ЗА ТРИЕНЕ.
ПС. ТВто на сервиз няма да иде та ако ще и да го хвърля. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2011 9:32 Заглавие: |
|
|
...Не си единствен, дето упорито не ще да прочете правилата за създаване на тема в раздела !
За това и не ти се получава общуването с тв-техниката и техниците
А телевизора си е твой, прави го квото знаеш ... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Фев 23, 2011 9:43 Заглавие: |
|
|
Вместо да си триеш постовете и да подскачаш неизвестно защо-да ми беше прочел поста(в който между другото ако не си забелязал има съвсем конкретни насоки какво да правиш).
И вместо да си размърдаш задника и да пуснеш осцилоскопчето и мултицета се почна тегленето на локуми как се поддържали техниците,какъв бил този форум и прочие и прочие алабализми,напъни и свободни съченения на тема "дървена философия".
И къде видя подигравки в поста ми
Айде да стига толкоз-катинар и официално предупреждение за автора на темата. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|