|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 10, 2011 11:07 Заглавие: Tърся схема на аудиото на Ford Fiesta |
|
|
Този радио-касетофон или радио с диск (не обърнах внимание, щото ме спряха на пътя и го гледах набързо) е с колата, оригинален - иска код, но му липсват бутоните отпред - 1 и последния цифров (6 или 8 - не го запомних) тях си ги има, но между тях е малко панелче, което се сваля - то липсва. Отдолу са контактни пера и като се дадат две от тях накъсо на дисплея излиза за вкарване на код. Та търся схемата на това чудо, или поне информация за тоя панел и дали може да се замести с някакви временни бутони, колкото за кода, който не е известен засега, но това после ако другото стане. Аудиото си е с колата, която е "легитимна" - това за да няма подозрения, че радиото е откраднато - просто така е купена колата без панелчето. Колата е Fiesta 96 година, 1.25 16V - ако има значение... _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 10, 2011 11:59 Заглавие: |
|
|
За схема не мога да ти кажа, но за кода във форума на Форд ги генерират. Имам регистрация и мога да питам вместо теб, само ми кажи сериен номер, който е от вида 1 буква и 6 цифри (май беше). Примерно M012345 или C012345 или нещо подобно. _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Мар 10, 2011 12:00 Заглавие: |
|
|
Бай Иване поне да беше написал кой модел е -пише го отпред 4000,5000,6000 нещо такова.И не се дават на късо перата а са през резистор омове до килоом беше.Напиши модела пък ще измислим нещо _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 10, 2011 13:14 Заглавие: |
|
|
Модел не видях да пише, радиото не е сваляно изобщо от колата (засега), но дори и да се разбере кода как да се въведе без бутони. Затова искам схемата за да видя какво изобщо представлява панела с тия бутони, които ги няма - има ли някакъв чип и.т.н. А номера с даването накъсо не е мое хрумване - собственика си го е открил това и е давал накъсо много пъти. Аз даже не бих посмял да давам накъсо без да имам някакво инфо за липсващия панел. Ще му се обаждам на тоя да дойде и пак да погледна за модел, а и снимка да направя, нещо за което не се сетих, а можеше. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Мар 10, 2011 14:22 Заглавие: |
|
|
В панелчето чип няма.Има 4 шини на кръст за бутоните 2 за светодиодите и една за да вижда че е сложен панела.Лошото е че в схемите на форд които имам никъде не дават втъзките на бутоните вътре в панелчето.Но по самата схема се вижда кои пера са за бутоните и опитно може да се налучка като се "покръстосат" Кода ти е най малкия проблем в случея,макар да нямам регистрация във форума на Форд. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|