Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам: Телевизор,Радиобудилник и CD Player 10лв обща цена

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pichaga933
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Мар 24, 2011 0:06    Заглавие: Продавам: Телевизор,Радиобудилник и CD Player 10лв обща цена Отговорете с цитат

Всичко за само 10лв пакетна цена

Намират се в гр.София. контакт: GSM: 0898 24 33 05

Снимкаима в края на темата.

1.Телевизора :

14" Stylandia, Даваше картина но пренаситена с червен цвят, разместих му ргб транззисторите щото ме съмняваше ,че тоя на зеления цвят е думнал ,но продължи да си дава пренаситено в червено. Свлаих му захранващия кабел и ЦК ключето към него ,че ми трябваха и повече не съм се занимавал с него.

2.РАдиочасовника:

Радиото работи перфектно, Часовника иска 9 волтова батерийка за да помни без захранване на 220 и е изпълнен с популярната LM8560 - работи също и се настройва и пищи на зададения час. Говорителчето съм го сменил с полипропиленово и вади страхотен звук.

3. CD Плеяра :

Е от първите в БГ дето ги внесоха със стъклена леща на оптиката и вход за 4.5в адаптер, но няма такъв да го пробвам и не ми се занимава да си правя. Не е ползван повече от 15 години няма идея какво му е състоянието не съм го отварял.

Всичко за само 10лв пакетна цена

Намират се в гр.София. контакт: GSM: 0898 24 33 05

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети