Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

имам вапрос относно една част от TV

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
boy_max
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Апр 26, 2011 18:12    Заглавие: имам вапрос относно една част от TV Отговорете с цитат

Имам едно малко запитване към вас. Часта която е заградена в червен кръг по доло изгоря и искам да знам дали някои знае колко ще ми струва ремонта и има ли смисал изобщо да се подлага на ремонтл Картинката е в линка по долу.
http://img823.imageshack.us/i/88713011.jpg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sathv
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Вто Апр 26, 2011 18:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Транзистора сам по себе си нищо не струва но от къде си сигурен, че е изгорял само той? Сам ли мислиш да го правиш или ще го носиш на специалист? Ако до сега не си го правил недей се занимава да не стане някой сакатлък.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
boy_max
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Апр 26, 2011 18:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами не съм много сигорен но точно под тази част споиките са почернели и докато майка ми си гледала тв изпръщяло нещо .. не мисля да го правя сам просто искам да знам колко ще ми струва защото твто вече е старо и ако е скъп ремонта да си купя нов и затова питам някои опитен може ли да ми каже колко горе доло ще ми излезне
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Георги Стоичков
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Вто Апр 26, 2011 23:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Не си написал от къде си и за какъв телевизор става въпрос (този линк 5 пъти го пробвах и нещо не се отваря) Exclamation Общо взето, ако е до 21 инча цената за труд варира според региона в рамките на 30-40 лева + необходимите материали за ремонта, ако това те устройва си избери http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=28387&topicshow=За%20клиентите,%20които%20търсят%20сервиз%20и%20готово .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети