| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Нед Май 09, 2004 21:59 Заглавие: 12V на 2 X 29V прав ток или 2Х 20V променлив? |
|
|
трябва ми схема на инвертор от 12В на 2Х29В или кординати на магазин в който може да се намери такава джаджа! трябва ми да захраня TDA7294 в кола видях в нета , че има направо готови такива , продават се но каде незнам надявам се тук някой да ми помогне . Има и друг варянт ако някой знае как да обърна правия ток в променлив с честота 50Hz нека сподели правех опити с тригер на Шмит обаче нещо немога да докарам синусуидално напрежение:( |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gogo Гост
|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 8:20 Заглавие: TDA-sux |
|
|
здравей да ти кажа няма смисъл да си усложняваш живота заради едното TDAxxxx защото ако е така то има множество варианти на TDAxxxx които не изискват високо напрежение така че пак казвам според мен няма смисъл  |
|
|
 |
miro_m Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 11:44 Заглавие: |
|
|
| ако 2х20W ти върши работа си вземи tda1552 струва 5 лв. и иска само два входни кондензатора и свири супер ако ти трябва нещо по мощно то тогава има един магазин в които съм виждал такова нещо 300W мисля че е 2х45V но може и да те излъжа струва 45 лв. магазина се намира в един безистен на пиротска. като тръгнеш от към пазара към халите по пирутска безистена се пада от лявата страна след първата пряка. магазина е за говорители и колони но има и такова нещо(всъщност от софия ли си!?).ако държиш да си го направиш сам ето ти и един саит http://sound.westhost.com/project89.htm успех |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 12:09 Заглавие: |
|
|
много благодаря:) ще го проверя този магазин за по - слабите варянти няма смисъл ще ми се неще по мощно:))) още веднъш много благодаря:) желая ви всичко най - добро  |
|
|
 |
Krasy Гост
|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 13:10 Заглавие: |
|
|
Здравей,
Ако намериш нещо на Пиротска или някаде другаде, кажи та и ние да знаем. Каква е цената и каква мощност. Благодаря предварително !!! |
|
|
 |
hawk Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 18, 2004 11:13 Заглавие: |
|
|
| Пробвай този който ти е дал miro_m , това е желязна схема аз я ползвах за 2х200 MOSFET за кола трябва да ти кажа че няма грешка. |
|
|
 |
|