| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
marti76 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 23, 2012 21:25 Заглавие: за субуфера в колата ми! |
|
|
| Здравеите,имам малък въпрос?!имам 2 канален слаб усилвател за кола,на които ще закача субуфер които сега си правя...та може ли на този усливател да ползвам само единия канал като закача баса на него и ще е проблем ли това за усилвателя -да работи на един канал?!!!!баса е с един вход т.е не е с 2 намотки.и ако това ще е проблем има ли някъкъв алтернативен начин на връзване или да сменя басовия говорител с 2-намотков и да вкарам 2та канала на усилвателя в него?!!!за пояснение давам и мощностите на басовия говорител и усилвателя.усилвтеля е 2 по 35W,а баса е 60W но има пиковa до към 100 мисля.и втория ми въпрос е задължително ли трябва да захраня усилвателя от акумолатора на колата,защото мисля да го включа към една букса за 12V дето имат много коли за включване на лампа и др уреди да кажем...като имам впредвид че усилвателя ми е доста слаб и това няма да е проблем? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пон Яну 23, 2012 23:29 Заглавие: Re: за субуфера в колата ми! |
|
|
Ами покажи какъв е усилвателя? Няма да има никакъв проблем но няма смисъл освен ако не подържа Bridge mode. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
marti76 Нов потребител

|
|
|
 |
gakal Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 24, 2012 19:42 Заглавие: |
|
|
Намери си в нета описанието на усилвателя. Там за "индианци' има картинки на които е показано как да вържеш усилвателя в бридж режим или както в първия ти пост е казано - 1х...вата.
Така ще получиш по-голяма изходна мощност, която твоя говорител би трябвало да издържи , ако правилно си описал параметрите му. |
|
|
 |
|