| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Съб Апр 21, 2012 11:22 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | | И аз си мисля за рейтинг или поне за една важна тема най-горе в "Купувам-Продавам-Заменям"-за коректни и некоректни продавачи. ...... |
Това го има приложено в други форуми и работи до там докато въпросното лице което е НЕ коректно не си смени IP то / Акаунта / GSM-а.
По отношение на "дЪрвото" - помага определено  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 21, 2012 12:05 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | Аз поне не виждам ник krasi_72. |
Да правиш разлика между двата ника? Което ти си направил - отдавана и аз.
Следователи няма да ставаме, всеки сам да си носи риска. А и някакво IP нищо не доказва, дори и за яворчо.
Очаквам оплакалите се да подкрепят това с линкове и скриншотове. И едентуално коментар от другата стана. Тук все пак сме форум за електоника, а не търговски сайт. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
georg77 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 21, 2012 14:07 Заглавие: |
|
|
Ми то ако в тази тема започне да се пише както предложиха по-нагоре и остане отворена ще има ефект.Ако всеки съвестен участник даде мнение за друг участник било то позитивно или негативно и ето ви ...Темата предполагал ще стои отгоре .Всеки ще може да се защити в спор без да е нужно пъдарство , а в спора винаги ще лъсне истината и от там всеки си преценява сам за себе си. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 21, 2012 14:55 Заглавие: |
|
|
Нали разбирате че няма да допусна неподкрепени с нищо твърдения в стил " една бабичка казала"? Темата е вече на втора страница и чакам. Ако не се появят линкове и скриншотове - всичко изчезва. Има правила и изясняване на лични отношения няма да се прави публично. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
georg77 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 21, 2012 22:41 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | В резюме четете правилата - уговорките са си между вас и форумът не носи отговорност. |
Именно за това говоря.Една тема в раздел общи приказки и всичко е ОК.
Няма нищо нередно относно сайта , а е и по правилата Защо совалката е важна тема , а тая дето касае потребителите се тълкува като Табу  |
|
|
 |
ivan76 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 21, 2012 23:06 Заглавие: |
|
|
Линкове и скрийншотове?Не разбирам точно.дадох линк към темата от която се свързахме.Както се видя и дуги са се "опарили "от този потребител.Темата не е пусната за да се обвинява сайта или някой друг.Пуснах я за да предупредя и предпазя останалите.А харда не е повреден при транспорта,защото на снимките които ми бяха изпратени преди още да дойде при мен си личаха следи от удари,но първоначално не ги забелязах и след като го получих и видях,че е понатиснат тук там и аз си помислих че е при транспорта.Тогава отворих отново снимките от продавача и след внимателен оглед забелязах че ги има и там.Ако си коректен и продаваш нещо със следи от удар или натиск,и твърдиш ,че работи,не би ли трябвало да го изпробваш преди това?Вярно е че никой не ми е виновен в случая.Понякога човек си притъпява вниманието за момент и някой се възползва от това.Г-н Филипов,ако сметнете,че темата е вредна и некоректна-трийте я.Вие си решавате.
Ето и снимката на единственото съобщение от него:
http://alfa.kachi-snimka.info/images/arx1335043080r.JPG
Ето и темата ми за търсене на харддиск:
http://alfa.kachi-snimka.info/images/klz1335043317q.JPG
Както се вижда от втората снимка съм написал ,че съм намерил ,но това беше след като го изпрати и преди да го получа.Не съм и предполагал ,че няма да работи и че после ще бъда лъган по този начин.След това комуникацията ни беше по телефона и няма как да ви я покажа.Ако написаното не е вярно,моля въпросния господин да го опровергае,както мен ,така и другия излъган от него колега.
Последната промяна е направена от ivan76 на Съб Апр 21, 2012 23:28; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
|
 |
TIReX Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 21, 2012 23:11 Заглавие: |
|
|
Тук много работи са табу, да не ви прави впечатление.
Направи няколко снимки на съобщенията от потребителя да им е мирна главата.
Как се тества видеокарта или HDD в куриерската фирма за 10 минути ? _________________ http://www.zahranvane.com |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Апр 21, 2012 23:46 Заглавие: |
|
|
Хехе че и снимка му дава. Ако е грозен хард, няма да го вземеш нали......
А инак се вижда на снимката как прекрасно си работи.....
Пък гаранционна карта йок.... нал е паланджосан от нейде.... |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
|
|
 |
|