Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам принтер,лаптоп,части,GSMи и всякакви чарколяци

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
rahwin
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Сря Окт 03, 2012 9:58    Заглавие: Продавам принтер,лаптоп,части,GSMи и всякакви чарколяци Отговорете с цитат

Принтер ОКИ В2200 Status Monitor-а, който свалих от сайта им,дава инфо Toner Empty т.е. принтера е за зареждане,върви с 2 празни касети,без захранващ и USB кабел

Цена 29лв

-------------------------------------------------------------------------------------
Bluetooth слушалка,работи когато пожелае,обикновено когато откаже,като я отворя и затворя,тръгва.Не знам какво и е и не ми се занимава с нея,имам си други.Комплект със адаптер,зарядно,2 закачалки за уши,резервни силиконови тапи.

Цена 5лв
---------------------------------------------------------------------------------------------
Дистанционно за авто CD Kenwood RC-557
Откраднаха CDто и това остана сираче,става за почти всички автоплеъри на Kenwood,а и за друга техника на Кенууд

Цена 10лв
---------------------------------------------------------------------------------------
Дистанционно и кабел от TV Tuner,не помня марката,щото смених няколко,буксата на кабела е подобна на ТV out,а самия кабел има 3 чинча,3.5 жак и TV Out

Цена 3лв
-------------------------------------------------------------------------------------
GSMи:
*Покет Мy Guide Navigator 6500XL Като го пусна,не минава Screen Aligment,ако го излъжа с файлче welcome.not на SDто,зарежда Вина,но не работи тъча.Не знам какъв му е проблема,предполагам е в самия тъчпад.Зарядно само за запалка за кола 15лв
Sony Ericsson K300 работещ,с 2 батерии,без зарядно 15лв
*Motorola U6 работи,лош външен вид,без зарядно,не знам колко държи батерията 8лв
*Mоторола mt3-411c14 работи,със зарядно,не знам колко държи батерията 5лв
*Alkatel BF4 2броя без зарядни,според последния собственик би трябвало да работят 3лв двата
*Palm Tungsten W Няма зарядно,зареждах го веднъж с едни жички,запали,но осветлението угасна и падна батерията(държи 5 минути).Има GSM модул,но нямах време да пробвам дали е заключен. 5лв
*8бр неработещи телефони::Нокия 1208(без батерия и зарядно),Nokia 3310,Ericsson R600,Sony-Ericsson k300(без батерия,пали и работи,но екрана свети само в бяло),Сименс А50,Ц35,А52,А70 със батерии и 2бр зарядни(по едно от двата вида за Сименсите) 9лв общо всичко или 1,50лв/бр
*Кабел за компютър Сони Ериксон широката букса неползван 5лв
*Устройство за клониране на СИМ карти не знам какво е как работи и дали работи,никога не съм го пробвал 3лв
-------------------------------------------------------------------------------------------
РС части:
WiMAX USB modem SWU-3220A Оставиха ми ги от ТрансТелеком да ги продавам,но фалираха и никой не ги потърси,не знам могат ли да се ползват с друг WiMAX оператор.Имам 4бр в кутиики 5лв/бр
WiMAX CPE Huawei EchoLife BM635 ситуацията е същата като с модемите 10лв
Мрежова карта с чип Realtek 8100 5лв
Card Readerбял неползван 5лв
Флопи бяло 2лв
IDE диск Самсунг 1.08GB 2лв
EDO RAM 4MB 4броя 8лв общо
Лаптоп антика Toshiba S1670CDS На външен вид няма забележкиЗа съжаление липсва зарядното,а батерията не работи,но го пробвах със зарядно на приятел и работи,има инсталиран 98SE,някакъв Офис пакет и още някакви програмки.На етикета отдолу пише Cel550/32/6/12S/CDM но има платка 128МВ RAM и 10GB HDD в момента в него.CDто е тествано и работи.По спомен като го пуснах видеото беше Rage Pro,но за последното не съм сигурен.Има едно USB,но не знам работи ли(забравих да го тествам когато го пусках)
Цена на цял както е така 35лв
CCFL лампа от 15.4" матрица пукната матрица със здрава CCFL лампа, т.е. продава се лампа с бонус матрица(без пантите ест).Матрицата е LP154WX4 15.4", светеше преди да я сваля от лаптопа 15лв
Рутер TRENDnet TW100-BRV204 Нещо му се ебава WAN порта,иначе работи,без зарядно(стандартно 9V) 5лв
ADSL Рутер Sagem F@st 2604 Info: http://www.technopolis.com.au/products/1930-fst-2604-adsl2-wiredwireless-router-ip-tv-compatibility.aspx без зарядно(стандартно 12V)5лв
Idea Последните 2 рутера стават за перфектни умни суичове и за изграждане на локални мрежи без достъп до интернет,а втория има дори WiFi и може да се ползва като излъчвател на безжичен сигнал,включен към друг рутер Idea
Canyon CN-WFAP WiFi Access Point ( http://www.canyon-tech.com/archive/connectivity/wireless/CN-WFAP ) със зарядното 25лв
ADSL Router Vivacom ZTE без зарядно 8лв
----------------------------------------------------------------
Стара машинка за бръснене FH-1900 пълен комплект 10лв
------------------------------------------------------------------------
Прахосмукачка Краун с пластмасов кош,без торбички.Както работеше и спря,не знам кво и е и не ми се занимава да я оправям.Без тръби,накрайници и прочие,само прахосмукачката
10лв
-----------------------------------------------------------------

Ще добавям и други джунджурии като ги изровя из шкафове,мазе и т.нат.
Снимки http://rahwin.snimka.bg/other/za-prodan.705664 Постепенно ще наснимам всичко

Нещата се намират в Пловдив,за контакти 0878925329, [email protected] , в темата или на ЛС,пращам и с Еконт при над 10лв покупка,ако имате желание

Exclamation Arrow Не пипай заглавието!За втори път ти го редактирам Exclamation

Последната промяна е направена от rahwin на Чет Окт 18, 2012 10:19; мнението е било променяно общо 15 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Apollony
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Окт 03, 2012 14:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Мултифункционално ус-во Samsung 4100 Скенера не работи,трака нещо при пускане,но не може да си завърши чека и съответно не бачка,принтера до скоро работеше,последния път ми даде някаква грешка и отказа да ми разпечата пуснатото и го оставих,оттогава не съм го ползвал,имам друг.Давам го с 2 касети в неясно състояние и с неизвестно количество тонер,с едната до последно печаташе,без захранващ кабел и USB кабел

25лв

Card Readerбял неползван 5лв

PS - Не видях от кой град си
пускам ти и лично
Върнете се в началото
rahwin
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Окт 17, 2012 8:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Мултифункционалното и кард ридъра пратени на колега,добавям нови неща-прахосмукачка,2 винтоверта

ЕДИТ: Добавям още 3 неработещи телефона към горните няколко,рутер Тренднет,ADSL рутер Sagem,Кутия с дъно HP 7100 SFF,WiFi AP Canyon CN-WFAP със зарядното( http://www.canyon-tech.com/archive/connectivity/wireless/CN-WFAP ),още един ADSL Router Vivacom и стара машинка за бръснене FP-1900
ЕДИТ2: Винтовертите се спират от продажба окончателно,добавям Palm Tungsten W

Ако нещо ви хареса,но не ви устройва цената,пишете едно ЛС с предпожение,ще го коментираме.За по скъпите неща може и бартер за нещо ваше ненужно(но само ако сте от района,с Еконт няма смисъл)

Последната промяна е направена от rahwin на Сря Окт 17, 2012 9:12; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Окт 17, 2012 8:57    Заглавие: Отговорете с цитат

rahwin, започваш да дразниш с начина който си избрал да си повдигаш темата всеки ден Exclamation
Съдержанието ще го оставя (засега) без коментар.
rahwin
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 20, 2012 17:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Добавям Sony Ericsson K300 работещ,с 2 батерии,без зарядно 15лв и 5бр кликсони:
Klixon 1NT11L Fixed Temperature Thermostat http://www.sensata.com/download/1nt.pdf , http://www.priceminister.com/s/thermostat+klixon+1nt11l 5бр чисто нови,неупотребявани.Цялата маркировка по кликсона е следната: 1NT11L6471 L160-21 1238 AB 15лв/бр или 70лв за всички
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети