| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 19:44 Заглавие: Уредба Sony HCD - RX33 |
|
|
| Здравейте. Въпросната уредба се зори много с просвирването а дори и с прочитането на каквито и да било компакт-дискове. Лупичката на лазерчето е почиствана многократно, но последните 1-2 години, без особен ефект. Сега е почистена, но ефект няма. На какво се дължи това, някакви идеи ? А уредбата не е работила, много на възпрозвеждане на компакт-дискове, макар че е закупена '99 та година. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 20:02 Заглавие: |
|
|
като сложиш диск завърта ли изобщо-лазера свети ли мъчи ли се да фокусира(търси ли диска).като не е свирила много защо е чистена толкова много оптиката.с каква оптика е KSS XXXX. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
hshop Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 20:18 Заглавие: |
|
|
Много често не е виновна само лупата От събрания прах с годините ,се пълни и кухината под лупата т.е. праха се трупа и в/у призмата така,че трябва ИДЕАЛНО продухване с въздух/но сух/,ако и това не помогне може да се врътне тримера за тока на диодите/ако има такъв/,и последно-нова оптика  |
|
|
 |
sigkill Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 21:13 Заглавие: |
|
|
последно нова оптика - хм аз мисля че друго решение няма ,поне ако искаш добър резултат.
сменяш оптиката тя е kss-213b ili d и гледай да не е от най-менталивите. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 21:17 Заглавие: |
|
|
ориентация-по цената  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 22:03 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: | | като сложиш диск завърта ли изобщо-лазера свети ли мъчи ли се да фокусира(търси ли диска).като не е свирила много защо е чистена толкова много оптиката.с каква оптика е KSS XXXX. |
Отворих я КSS 213E , махнах черното капаче и духнах с уста. Има и един голям тример, стува ми се че е в едното крайно положение. Това е за сега. Ще правя опити да видя как свири. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 22:06 Заглавие: |
|
|
по принцип не е добре щом тримера е "в едното крайно положение"-някой май е въртял вече  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
hshop Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 22:09 Заглавие: |
|
|
Провери в магазина на ПАСАТ ЕЛЕКТРОН вГ.Оряховица-на гарата Преди 2-3 месеца от техен магазин в Пл-ен купих КСС-213Д за около 35 лв. Тръгна без проблеми--внимавай-при някой оптики има капка тинол до куплунга в ляво/ ако окото е нагоре и гледаш куплунга от към споиките му/ с нея при мен не са тръгвали,махаш и тръгва.Не знам за какво е,може и за някаква защита да е С поздрави hshop |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 22:23 Заглавие: |
|
|
точно защита е при никого няма да тръгне ако не се махне slav4o.com гледам си от Търново-виж при Радостин-мисля че има и цената е добра  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 23, 2005 23:07 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: | по принцип не е добре щом тримера е "в едното крайно положение"-някой май е въртял вече  |
A не е въртяно залято е с боя, няма и кой да го е въртял. Не ги знам тия пластмасовите тримери кое им е показалец, и не съм сигурен, но ако се наложи може да го завъртя. Та сега е по-добре след като я отварях, може би ако изчакам 1 час (както е според книжката да се махне кондеза) ще се управи. |
|
|
 |
|