|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
soton Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 05, 2012 3:36 Заглавие: |
|
|
Вярно че темата вече е безсмислено да продължава,тайничко се надявах някой да каже"правил съм такова нещо - прблемите бяха там и там..." ,да ама не,явно ще трябва да почна от нулата.Пък като го направя ще пиша какво е станало,щото ел возилата вече стават актуални!А и слъчевите панели също! _________________ Защо да е просто като може да е сложно!
0878640251 скайп:naskogeorgiev61
близо до Sofiq |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 05, 2012 8:44 Заглавие: |
|
|
| soton написа: | | .... някой да каже"правил съм такова нещо - прблемите бяха там и там..." ,да ама не,явно ще трябва да почна от нулата.... |
Ами чети, не само тук, иначе ще почнеш от под-нулата.
Аз ти казвам, правил съм няколкостотин пъти Push-Pull, от 200W до 2000W, по традиционна схема с 494, за мен това е което мога да ти препоръчам. Ако мислиш, че някой вместо теб ще седне на това което му е най-отзадЕ, ще ти проектира схема и платка, ще ти я изтества и ще ти даде пълна документация и резултати от тестовете, ами няма да стане, защото:
= глупаво е по принцип
= едва ли някой знае (включително и ти) в подробности какво точно искаш
= едва ли някой е правил нещо точно по твоето задание
= един наистина завършен проект би отнел месеци, колкото и да не ти се вярва
= никой няма безкрайно дълго свободно време, и малко хора (непознати) биха го посветили на теб
= всичко това струва много труд и пари, или никакъв труд и повече пари  |
|
|
 |
Techmaniac Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2012 21:08 Заглавие: |
|
|
Ako послушаш съвета на милмар и минеш на вариант push-pull ,виж този линк http://www.ti.com/tool/lm5030mathcad-calc има методология и маткад файл за изчисляване на push-pull - правил съм по нея захранване и работи - една платка по схемата от линка /без елементи / мога да ти дам . @милмар дали от National /TI / постъпват | Цитат: | | глупаво по принцип | като наготово предоставят това .  |
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2012 23:29 Заглавие: |
|
|
Ако аз произвеждам хляб, мислиш ли че ще е гупаво да обясня на хората, че хлябът е за ядене ! |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2012 4:48 Заглавие: |
|
|
| Е, ако произвеждаш брашно, или мая, може да напишеш някоя друга рецепта за козунак на опаковката. |
|
|
 |
soton Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2012 21:28 Заглавие: |
|
|
Независимо от дребнавите заяждания на някои като milmar аз си получих нужната информация от тези страници.В нета е пълно с готови решения с платки за конвенционални случаи и повечето са в чуждите форуми,интересното беше нестандартно решение,ама тези неща не са за всеки! _________________ Защо да е просто като може да е сложно!
0878640251 скайп:naskogeorgiev61
близо до Sofiq |
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2012 22:21 Заглавие: |
|
|
| soton написа: | | Независимо от дребнавите заяждания на някои като milmar .... |
Ако си го приел така ОК!
Ако направиш друго, освен Push-Pull, както те посъветвах аз нееднократно и си доволен от резултата (от другите идеи, като обратен преобразувател например), евала ! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|