|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 02, 2013 20:02 Заглавие: Бесмислен панел за прахосмукало SONY CDX-GT200S |
|
|
-->
Божилов:
Това вече го разбрахме хич да не е бая пъти из форума.Включително и в теми отпреди пет години.И кое и е смисленото?Има там нещо някъде из чужбина,ибей,обява и т.н.-продавача каза че прави така(всъщност може и да прави Бог знае какво друго),та кво му е?Кво пречи примерно панела да е падал и платката да е спукана!?И ние ще си говорим тука празни приказки без никва връзка с действителността...
<--
?!
... какъв eBay, какви бая пъти?! Кога съм искал нещо от вас за да ми пишеш това? И защо с лошо? Да съм обидил някого? Трябваше ми панел, описах повредата, беше ми в ръцете и съм го отварял, мислех че му е зацапан куплунга, но не беше, спойките са здрави, няма и драскотинка по панела, като нов е, това е действителността. Рентгенова снимка ли трябваше да му направя? И какво да меря, там има един чип (или два ..). Захранване има, панела свети, дисплея си работи без забележки, но само 2-3 копчета работят. При поставяне на диск свири и може да изкара диска. При повторно поставяне не може да се регулира силата. При следващия път може и т.н. Повредата е станала при поставяне на панела. Писах че предпочитам да купя. Каза че имаш платка ... да не се строши докато пишеше смислени обвинения в какво ли не? И сега какво? Потрошихме успешно време и нерви, аз платка нямам, ти пари нямаш, а плеъра в кофата за боклук? А дали не можеше просто да попиташ за подробностти или да ми дадеш цена и да ми отговориш като нормален човек? От друга страна пък успешно ме изкара последния измекяр и надявам се ти се оправи поне настроението.
Измекяра с безсмислията се казва Станислав Ангелов, Силрон ООД, 175109648. Нито се крия, нито смятам че съм направил нещо лошо. Имам достатъчно познания за да си оправя и сам панела, но нямам времето. Затова исках да купя работещ панел или платя за съвет. Че ще бъда заръфан веднага за шията откровено казано не очаквах, все пак повечето тук са висшисти.
Колкото до темата - аз нерви за този вид комуникация нямам. Но поразпитай сред колегите, ако има още някой да избие малко лошо настроение и да пообижда и пообвинява, можеш да я отключиш. _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 02, 2013 20:24 Заглавие: |
|
|
Абе ти що не фанеш да си гледаш работата???
Да ти е идвало на акъла че освен наблюдателска дейност и оглеждане на уреда отстрани "като голям камък" при ремонта се извършват и измервания?Кой ще ти извърши тях?Каката в Берлин ли??Тук ремонти по "описателска" дейност("прави така и така,кво му е")не извършваме.
Между другото съм официален представител на Sony и ако вместо да подскачаше "кат петел на жежки лайна" беше благоволил да ми прочетеш поста в детайли щеше да намериш достатъчно техническа конкретика с която и най-вероятно да се решиш проблема.Разбира се далеч по-лесно е да се дзверим.
Следващите ти подобни дървенофилософски прояви ще те отведът скоропостижно към бан-листата.Считай се за предупреден.
P.S. | Цитат: | | И какво да меря, там има един чип (или два ..). |
Ми ти кво искаш да има-да е изградено с МП39Б ли?Ми да ти е издвало на акъла че чиповете имат изводи и по тях има разни работи като напрежения,осцилограми???След тая реплика мисля че е далеч по-добре да го закараш на сервиз.
А кой си ти,какъв си,що си,коя ти е е фирмата,че си бил имал виШу и т.н. са неща които тук не ни вълнуват.Ама изобщо.Аз па имам килийно-недовършено.И кво като го имаш тва образование при положение че още в заглавието си омазал кълките-
_________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|