Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Елемент за запис и възпроизвеждане на точно определен звук

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
cobrety
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Благоевград

МнениеПуснато на: Сря Май 08, 2013 9:49    Заглавие: Елемент за запис и възпроизвеждане на точно определен звук Отговорете с цитат

Здравейте,

предварително се извинявам ако има такава тема, но дори и незнам по каква ключова дума да търся, опитах с няколко но ми излизат хиляди резултати, не свързани с това.

Ето и съществото на моето питане - трябва ми елемент (памет), който да мога да му записвам определен звук (било с микрофон или директно да го качвам от компютър), който звук да е от порядъка на 5 до 10 секунди (може и повече) и който звук в последствие да мога да възпроизвеждам при натискане на някакъв бутон. Например при отварянето на дадена врата да казва здравей. Нещо подобно на детските лаптопи - при натискането на даден клавиш казва определена дума или буква, или при детското пиано - при натискане на даден клавиш пее определена песничка.

Аз съм абсолютно неразбиращ от електроника и искам нещо готово, а не схема да си го правя аз. Ако го има направено ме интересува как трябва да го търся по магазините за електроника (наименование, код или нещо подобно, може и директни линкове за поръчка)

Благодаря предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 08, 2013 10:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Например в тази тема има и линк към готови устройства.
Има поне още няколко подобни теми.
cobrety
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Благоевград

МнениеПуснато на: Сря Май 08, 2013 10:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети