|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cobrety Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 08, 2013 9:49 Заглавие: Елемент за запис и възпроизвеждане на точно определен звук |
|
|
Здравейте,
предварително се извинявам ако има такава тема, но дори и незнам по каква ключова дума да търся, опитах с няколко но ми излизат хиляди резултати, не свързани с това.
Ето и съществото на моето питане - трябва ми елемент (памет), който да мога да му записвам определен звук (било с микрофон или директно да го качвам от компютър), който звук да е от порядъка на 5 до 10 секунди (може и повече) и който звук в последствие да мога да възпроизвеждам при натискане на някакъв бутон. Например при отварянето на дадена врата да казва здравей. Нещо подобно на детските лаптопи - при натискането на даден клавиш казва определена дума или буква, или при детското пиано - при натискане на даден клавиш пее определена песничка.
Аз съм абсолютно неразбиращ от електроника и искам нещо готово, а не схема да си го правя аз. Ако го има направено ме интересува как трябва да го търся по магазините за електроника (наименование, код или нещо подобно, може и директни линкове за поръчка)
Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 08, 2013 10:10 Заглавие: |
|
|
Например в тази тема има и линк към готови устройства.
Има поне още няколко подобни теми. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
cobrety Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 08, 2013 10:16 Заглавие: |
|
|
| Благодаря |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|