|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
p_stoyanoff Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 10, 2014 15:53 Заглавие: |
|
|
Комутацията е на 550V! Vce трябва да е 1200V! Честотен регулатор е устройството! Pansim, не се обиждай, но имаш много да учиш!
Гиганте, какво имаш в предвид с по-нова серия?
За модулите знам, но много се качва цената!
Благодаря!
Последната промяна е направена от p_stoyanoff на Пон Фев 10, 2014 16:40; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pansim Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 10, 2014 16:17 Заглавие: |
|
|
Не се обиждам. И името ми НЕ е Панчо!!! нека бъдем коректни!
Няма човек който всичко да знае.
Просто има неща които добре знам, и се опитвам да помогна. Това се отнася и за паралелно включване на ИГБТ транзистори...ама щом не искаш...аз спирам до тук.
Щом трябва да са 1200 волтови транзисторите НИКАКВИ нови серии няма да ти помогнат, поне тези които аз познавам. |
|
|
 |
gigant Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 10, 2014 16:44 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Щом трябва да са 1200 волтови транзисторите НИКАКВИ нови серии няма да ти помогнат, поне тези които аз познавам. | +1.
Освен това смятам това да е последното ми мнение в твоя тема! Защото писания от рода на | Цитат: | | Панчо, не се обиждай, но имаш много да учиш! | от човек, създал тази тема, са меко казано смешни, обидни и неуважителни!
Оправяй се сам! |
|
|
 |
p_stoyanoff Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 10, 2014 18:03 Заглавие: |
|
|
| gigant написа: | от човек, създал тази тема, са меко казано смешни, обидни и неуважителни!
Оправяй се сам! |
Желязна логика! Значи след като съм създал тема, това ме прави тъп за трима, а всеки, който пише в нея е поне господар на времето и пространството!
Да, трябват ми идеи, но след като вече съм отхвърлил идеята за свързване в паралел на няколко транзистора, да настояваш, че това е решение... Да! Решение е! Но не и в този случай, защото трябва да преправя цялата си схема, за да го постигна!
Писането по форумите е въпрос на личен избор.
Поздрави! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|