|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hellios8502 Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2005 20:14 Заглавие: |
|
|
Да бе, един резистор преди трафа, напрежението падна до 215 волта и машинката цъка с часове без никакъв проблем , так че съм повече от доволен от покупката си, а и човека си е супер точен веднага обясни какъв проблем има и въобще не ме е баламосвал с бабини девитини, каза си направо че най-вероятно е за смяна на ЕЛТ-то ама до сега така и не ми остана време да му проверя кондензаторите (студентски живот )
Ае поздрави на всички от студентски  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
elektronchika Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 10:21 Заглавие: |
|
|
| мене ме прецака с това ,че ми го беше обящал. ужким много точен, ама всичко се прави за пари. |
|
|
 |
alexandro28 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2005 10:55 Заглавие: |
|
|
| elektronchika написа: | | мене ме прецака с това ,че ми го беше обящал. ужким много точен, ама всичко се прави за пари. |
Многоуважаеми ми г-н Електрончик ,никои не ти дава право да наричаш някого п...л,само защото е продал нещо на някои друг Ти капаро остави ли????Темата прочете ли???Пише спешна продажба!!!Друг път мисли преди да пишеш!!!Ако искаш осцилоскоп има Хамег ,аналогов 1500лева ,в магазина може и да те изчакат ....  _________________ Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|