| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
LZ10 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 31, 2015 18:19 Заглавие: Купувам кутия от ТЕС 21 или подобна |
|
|
Купувам кутия от ТЕС 21 или от подобните му стабилизатори. Има и цифрови български волтметри с такава кутия.
Интересува ме само кутията, без частите вътре. Да е окомплектована с горен и долен капак.
Снимка:
http://picbg.net/u/53086/60524/813462.jpg
Цена по споразумение.
Последната промяна е направена от LZ10 на Вто Сеп 01, 2015 20:12; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Deliya Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 01, 2015 15:46 Заглавие: Кутия |
|
|
Имам хоризонтални кутии от компютри - добре изглеждащи. При интерес мога да направя снимки и да Ви изпратя.
Бъдете Здрави!!! _________________ Няма невъзможни работи, има много трудни работи. |
|
|
 |
LZ10 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 01, 2015 18:47 Заглавие: |
|
|
| Благодаря, колега Deliya, но имам направени вече няколко апарата с такава кутия, и искам следващият да е със същия дизайн. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 01, 2015 19:28 Заглавие: |
|
|
На толкова места могат да се качат снимки, никой няма да тръгне да верифицира с кодове и подобни залъгалки, за да отвори една снимка! Например eто тук: http://s123.photobucket.com/ _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
LZ10 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 01, 2015 20:15 Заглавие: |
|
|
Ditronix, коригирах си първия пост. Така че вече няма да се налага да се извършва тежката работа по "верифициране с кодове и подобни залъгалки".
Бъди здрав и весел. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 02, 2015 19:12 Заглавие: |
|
|
Не мога да разбера защо е иронията. Предлагаш нещо, по-точно търсиш нещо и според мен можеш и трябва максимално да улесниш евентуалните заинтересовани. Знаеш ли колко пъти съм се опитвал да разгледам подобни линкове със снимки и не съм успявал? Не съм желал да те засегна, а да бъда полезен. Когато сендна този мой пост, ще погледна новия линк. Защото имах една идейка вчера и мога да я споделя
За съжаление кутията, която имах пред вид е друга! Опитай с обявата в
http://www.sandacite.com/forum/ Там мисля се предложиха преди време подобни изправители. Дано съм бил полезен. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
LZ10 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 09, 2015 6:08 Заглавие: |
|
|
Кутията е закупена.
Благодаря на отзовалите се!