Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся firmware за Toshiba 40BV700G

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Нейч
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: пловдив

МнениеПуснато на: Чет Яну 15, 2015 14:12    Заглавие: Търся firmware за Toshiba 40BV700G Отговорете с цитат

Добър ден колеги,

нужен ми е firmware за LCD телевизор Toshiba 40BV700G.
main board 17МВ61-2
панел LTA400HA07

Надписите по стикерите върху main board-a са:
10069650 20531680 37 40"

26649764 SDIHA07-D M DE

V113_MB61(TOS)

От три седмици ровя из интернет, обърнал съм го целия и не намирам нищо. Имам в предвид, че не успявам да намеря точния софт за това шаси в комбинация с този панел. Изтеглил съм доста за 17МВ61-2, но с някои телевизора тръгва само с подсветка без картина, с друг излиза картина но пък е в негатив и т.н. Проверих и в официалния сайт на Тошиба, но там този модел не присъства. И нормално, нали е правен в Турция и софта го е писал някой......... Проблема на телевизора е 100% софтуерен, дойде с диагнозата, че светодиода за стенд бай постоянно мига без телевизора да се запуска. Спиран е и гасен няколко десетки пъти едно след друго без да се изчаква да тръгне, детето на клиента си е играело с ДУ-то Confused .
Същото шаси + същия панел се намират и в Sharp LC 40F22E, но и за него не намерих firmware.

Молбата ми е, ако някой може да помогне, като ми изпрати правилния софт ще съме му много благодарни аз и клиента. В същото време ми е ясно, че с това всички си вадим хляба, не е проблем да се заплати указаната помощ.

Забравих да допълня, че също е вариант и ако някой има за продан цял работещ борд 17МВ61-2 за съответния модел.

Благодаря предварително. Желая Ви късмет!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
toffifee77
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Вто Сеп 15, 2015 13:49    Заглавие: Re: Търся firmware за Toshiba 40BV700G Отговорете с цитат

Здравей колега. Имам същия проблем като теб с Toshiba 40BV700G. Би ли споделил как реши проблема. Нали флаша?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Сеп 15, 2015 15:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Exclamation Arrow Arrow Arrow 20. Постове "повдигащи" стари теми с единствено изразено желание в тях от сорта "може ли и на мен" - ще бъдат изтривани. За подобни цели има PM и e-mail. Същото се отнася и за "текущи" теми.
Същото се отнася и за отдавна приключили теми в които някой е решил да ги повдигне за да пофилософства или да даде - акъл или, че според него проблема му е "точно същия".
Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети