| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
aviator Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 07, 2015 13:55 Заглавие: купувам камери за видеонаблюдение и кабел Закупено |
|
|
Купувам 2 броя купулни камери с реална резолюция 700 линии, с инфраред подсветка .Едната да е за външна употреба и вандалоустойчива.Обектив 2.8 и/или 3.6 .Може и варио 2.8-...Подсветка -до около 15-20 метра е достатъчно.Аналогови и НЕ IP !!! Купувам и 1 бр. камера за външна употреба с обектив варио2.8-12 примерно или подобен с добра светлосила.Инфра пдосветка-около 30 метра.Всички камери да са цветни , като посочената резолюция да е за цветно изображение.Да са на изход BNC.
Отделно купувам и комбиниран кабел коаксиал и 2 по 0.5квадрата или 2 по 0,75 квадрата многожилен.Всичко да е мед(бакър)!За метража ще се разберем.
Моля за предложения за камерите САМО за маркови такива.!!! Не ме интересуват китайчета-такива има в аллито колкото щеш.Кабелът да е задължително бял и s UV-защитно покритие или добавки.
Ако имате балуун за BNC -интересуват ме 3-4 броя.
Предпочитам нещата да са втора употреба , за да се постигне приемлива цена на проекта.
Ако имате някоя камера с PTZ контрол и добри параметри-проявявам интерес-напишете ми модела и марката.
За контакти-само на ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ.
Не ползвам мобилен телефон. Непрекъснато пътувам и затова ми пишете на мейла. Предпочитам нещата да са в София, но не изключвам и Прованса (:. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 08, 2015 10:07 Заглавие: |
|
|
Да уточниш кои за теб са "маркови"-те камери? _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Окт 08, 2015 12:25 Заглавие: купувам камери за видеонаблюдение и кабел |
|
|
| За мен маркови са Панасоник, Самсунг, Ханиуел,Аксис и някои други марки.Има някои тайвански марки с прилично качество.Ако някой има излишни подобни камери -нека да пише.Камерите втора употреба да не са на повече от 2-3 години. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2015 20:23 Заглавие: купувам камери за видеонаблюдение и кабел |
|
|
| Оборудването е закупено.Благодаря на отзовалите се!! За затваряне е тази тема! |
|
|
 |
|