Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ще ми препоръчте ли високоговорител!?
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kd 503
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Вто Юни 21, 2005 21:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Озвучаването на открито е сложна материя и всеки терен трябва да се пипне с еквалайзер зада звучи всичко еднакво (само съм гледал засега Crying or Very sad )
По важното намерих приличен говорител Бошман SW-128
най евтиния бошман (55лв.)но е без параметри Crying or Very sad мисля да го сложа в класацийте Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Сря Юни 22, 2005 11:29    Заглавие: Отговорете с цитат

хепи бой-осъзнах се Very Happy осъзнах напълно библейския израз "не хвърляйте бисери на свинете защото те ще ги стъпчат в калта!"
Върнете се в началото
hapy_boy_21
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Сря Юни 22, 2005 14:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Anonymous написа:
хепи бой-осъзнах се Very Happy осъзнах напълно библейския израз "не хвърляйте бисери на свинете защото те ще ги стъпчат в калта!"

Свиня ще викаш на някои друг, компренде фотон?
Гост

МнениеПуснато на: Чет Юни 23, 2005 9:22    Заглавие: Отговорете с цитат

хепи (и останалите)-ще ти го кажа по начин достъпен за примитивното ти мислене-всеки опит да дадеш знания на умствено ограничен и с голямо самочувствие човек е обречен на неуспех-той нито ще оцени знанието нито ще знае какво да направи с него.аз съм приключил чекиджиите в този форум-не го ли разбрахте!и се молете на модераторите да ви изтрият глупостите че излагацията е голяма Very Happy
Върнете се в началото
hapy_boy_21
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 23, 2005 9:52    Заглавие: ре Отговорете с цитат

Гост написа:
хепи (и останалите)-ще ти го кажа по начин достъпен за примитивното ти мислене-всеки опит да дадеш знания на умствено ограничен и с голямо самочувствие човек е обречен на неуспех-той нито ще оцени знанието нито ще знае какво да направи с него.аз съм приключил чекиджиите в този форум-не го ли разбрахте!и се молете на модераторите да ви изтрият глупостите че излагацията е голяма Very Happy

Като гледам колко потребители немогат да те траят и понасят, си мисля , че твоите знание на никого не са притрябвали.Доста от изриченията ти са без всякакъм смисъл. "аз съм приключил чекиджиите в този форум-не го ... ". В предните ти постове не ми се гледа , защото всички те прецениха.А за анонимността, твоята и на фирмата ти, е интересно, защо ги криеш.15 години да ремонтираш говорители обертон не е малко.Да видим те какво ще кажат по въпроса.
Гост

МнениеПуснато на: Чет Юни 23, 2005 17:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Very Happy Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Пет Юни 24, 2005 7:40    Заглавие: Отговорете с цитат

хепи като се обадиш до обертон -поздрави Пешо(П.Щърбов) и Пейо(П.Влаевски) от мен Very Happy а също им кажи твоето мнение че тяхните говорители и на бай Борис(Б.Анков) са еднакви Very Happy .Те обертонци са учтиви и просто ще ти затворят телефона или посочат вратата.Но ако отидеш при бай Борю и му кажеш че неговите говорители са еднакви с обертон-като го знам какъв е серт Very Happy -писъците ти ще ще чуват из полвин България Very Happy Аз мога да си позволя да ги наричам тези хора по малки имена защото се познаваме от повече от 20 години и ги уважавам заради това което са постигнали.Ако ходиш там -помоли ги да ти дадат да подържиш за 20-30 секунди 18XB700/OBERTON- това ще е най-вълнуващото преживяване в животеца ти и сигурно ще се изпразниш отпред и отзад Very Happy
Върнете се в началото
hapy_boy_21
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Юни 24, 2005 11:40    Заглавие: re Отговорете с цитат

Anonymous написа:
хепи като се обадиш до обертон -поздрави Пешо(П.Щърбов) и Пейо(П.Влаевски) от мен Very Happy а също им кажи твоето мнение че тяхните говорители и на бай Борис(Б.Анков) са еднакви Very Happy .Те обертонци са учтиви и просто ще ти затворят телефона или посочат вратата.Но ако отидеш при бай Борю и му кажеш че неговите говорители са еднакви с обертон-като го знам какъв е серт Very Happy -писъците ти ще ще чуват из полвин България Very Happy Аз мога да си позволя да ги наричам тези хора по малки имена защото се познаваме от повече от 20 години и ги уважавам заради това което са постигнали.Ако ходиш там -помоли ги да ти дадат да подържиш за 20-30 секунди 18XB700/OBERTON- това ще е най-вълнуващото преживяване в животеца ти и сигурно ще се изпразниш отпред и отзад Very Happy

1.Научи се да пишеш препинателни знаци и наи-важното пиши грамотно и смислено.
2.Никои не твърди , че продукцията на двете фирми е еднаква.Това е плод на твоето въображение.Казах, че имат много малки разлики, това много хора го знаят , които са купували техните говорители (и на двете фирми).Разбира се ББА имат доста по качествени високочестотни говорители от ОБЕРТОН.Единствено тук се наблюдават по - големи разлики.
3.Държал съм 18ХВ700, но трябва да те разочаровам.Не изпитвам орагазъм от апаратура, била тя говорители, колони и усилватели.Това го изпитвам, когато съм с приятелката си.Ако ти си се празниш когато държиш такива работи, имаш сериозен проблем.За празненето от "отзаде" .... за пръв път го чувам.Горкия ти...Един потребител добре те обрисува в една друга тема.Че си му писал и на лична и то едни работи ...
4.Не си каза името, ни то каде работиш, че да ги поздравявам, а като искаш им се обади и лично ги поздрави.

Филипов и RC - извинявам се за двете думи по-горе.
Гост

МнениеПуснато на: Съб Юни 25, 2005 6:11    Заглавие: Отговорете с цитат

hapy_boy_21 написа:
guitman написа:
можеш ли да качиш снимки на говорителите, а и на уредбата? незнаех че някой в пловдив прави говорители. имат ли сайт? можеш ли да дадеш още инфо?

Фирмите в Пловдив са две - ОБЕРТОН и ББА.На времето двете фирми бяха една.Към днешна дата и двете фирми плюят една срещу друга.Саит на ББА немога да кажа, защото ходим на място да копуваме говорители.За ОБЕРТОН саита е :www.oberton.com.И пак казвам , че продукцията им е почти една и съща..А за уредбата може да взема фотоапарат да и направя снимки и които иска да му ги пратя.За сега разполагам с описанието на самите усилватели и малко инфо за стоиките.
Хепи можеш ли да четеш? Very Happy
Върнете се в началото
hapy_boy_21
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Юни 25, 2005 7:04    Заглавие: ре Отговорете с цитат

Фирмите в Пловдив са две - ОБЕРТОН и ББА.На времето двете фирми бяха една.Към днешна дата и двете фирми плюят една срещу друга.Саит на ББА немога да кажа, защото ходим на място да копуваме говорители.За ОБЕРТОН саита е :www.oberton.com.И пак казвам , че продукцията им е почти една и съща..А за уредбата може да взема фотоапарат да и направя снимки и които иска да му ги пратя.За сега разполагам с описанието на самите усилватели и малко инфо за стоиките.[/quote] Хепи можеш ли да четеш? Very Happy[/quote]

И пак казвам , че продукцията им е ПОЧТИ една и съща.
Аз ли дали мога да чета ? ......
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Следваща
Страница 11 от 13

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети