|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Dumfree Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2004 12:38 Заглавие: |
|
|
| Кои електромери са с спирачка, защото съм разглобявал няколко различни , модела български и такова нещо не съм виждал |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Grrr Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 16, 2004 13:02 Заглавие: Mda |
|
|
| Dumfree написа: | | Кои електромери са с спирачка, защото съм разглобявал няколко различни , модела български и такова нещо не съм виждал |
Vsichki mehanichni elektromeri imat magnitni spirachki
No tova ne mu prechi ako razmenish vhoda na fazata da se zavyrti naobrtatno  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Юни 19, 2004 14:22 Заглавие: |
|
|
Здравейте експериментатои
Когато става въпрос за магнити мога да ви препоръчам да си намерите от магнитрон за микровълнова фурна-- малък по размери и много по-мощтен от тези на говорителите |
|
|
 |
SurchO Гост
|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 21:54 Заглавие: |
|
|
Mnoo se radvam na "PROEKTA".. ideiata e iaka no niakoi zamislial li se e kak tova neshto shte se otrazi na ostanalite neshta ot mrejata (computer.Televizor. audio usilvateli mikrovalnovi. Elektronni hladilnici i oshte kup gluposti deto sa gi izmislili taiva kat nas Elektrichari)
Dali niam da se pobyrkat ????? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 02, 2004 10:45 Заглавие: Re: Mne |
|
|
| Този линк не се отваря , ако е възможно прати ми схемата на : [email protected] -------БЛАГОДАРЯ---------------тотов съм да експериментирам |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 02, 2004 10:46 Заглавие: |
|
|
| тоя линк към саита е изтрит или аз не го виждам .. качете схемата на някое free та да терзаят повече хора |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 06, 2004 7:50 Заглавие: |
|
|
Понеже този http://free.bol.bg/suxfan/Tok-IGBT-F84.jpg линк не се отваря, ако някой има снимката на схемата, моля да ми я изпрати! _________________ Сашо Чавдаров |
|
|
 |
palavnik Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2004 6:05 Заглавие: За електромерите |
|
|
| Здравейте! Като нов във форума и "изостанал" по темата имам следния въпрос: Има ли все пак някой който е експериментирал "прословутата" украинска схема "пестелив електромер" и ако е така как може да се "стигне" до нея....???? |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 14:03 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
направих схемата, която е пуснал Suxfan, защото руската е видимо неработоспособна, обаче има проблем с хекса, по точно само на един от изходите на пика има импулси и то не каквито трябва.
Моля някой друг, ако има впечатления да ги сподели. _________________ Сашо Чавдаров |
|
|
 |
Гост Гост
|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 0:43 Заглавие: |
|
|
| А какви трябва да са тези импулси? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|