|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
халим Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 20, 2005 11:21 Заглавие: Проблем с ДУ Goldstar CKT 9745 със SAA 1250-1 |
|
|
| Имам проблем с ДУ на телевизора Goldstar докато си работеше нормално започна да мига светодида за индикация без да спира. Мслех че е от зацапани контанкти но след изчистването нямяше ефект. След включване на батерията за няколко секунди ДУ работи нормално, след това пак започва да мига. Спира да мига, когато е натиснат някой бутон, а след пускането започва пак да мига. Проверих всички елементи и са изправни, според мен е от интеграла SAA 1250-1. Този интеграл намира ли се или е по удачно дакупя ново ДУ. Моля дайте някаква идея какво да правя. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 20, 2005 11:29 Заглавие: |
|
|
Или имаш късо между пътечките или самия чип се е скапал.Натискай един по един бутоните и на този който продължи да мига, а не спира значи е дал на късо. Но ново е според мен по добрия вариант. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
tvpetrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 20, 2005 12:34 Заглавие: |
|
|
| Ако ти е запазен пулта,въсползвай се от съвета на NOEL,но един нов сега е 5-6лв и ако твоя е поизносен по добре си го смени. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|