|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
genhack Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 20, 2005 13:14 Заглавие: |
|
|
| Благодаря ти много, rusin за бързия и точен отговор. Ами ще има 4 колони в колата(2 в таблото и 2 отзад)=> май ми трябва 4 канален усилвател и ще е ТДА7560. Кабела за захранването го имам - в момента се ползва от касетофона. От изхода до колоните също е налице. Какъв трябва да е кабела, който ще свързва изходите на платката с изходите на усилвателя, т.е. жаковете или щипките, които ще сложа, както и този до копчето он/офф(как впрочем му е името на това животно - да знам какво да си търся, модела предполагам не е от голямо значение.) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rusin Опитен потребител

Регистриран на: 18 Авг 2003 Мнения: 306 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Чет Юли 21, 2005 9:54 Заглавие: |
|
|
| Кабелите от изхода на платката с интеграла до щипките, в който ще се включват кобелите за говорителите са същите като кабелите за говорителете. А от мр3 до усилвателя е ширмован кабел като оплетката е на маса а вътрешната часта жилото е сигнала. НО ТИ ТРЯБВА И ФИЛТЪР ЗА КОЛА ЧЕ ЩЕ ЧУЕШ ДВИГАТЕЛЯ ПРЕЗ ГОВОРИТЕЛИТЕ ! ! ! |
|
|
 |
genhack Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 21, 2005 18:45 Заглавие: |
|
|
| Хмхмх пак нещо не разбрах: Какво означава филтър за кола?? |
|
|
 |
Гост
|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|