| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Dalgia Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 29, 2005 11:27 Заглавие: |
|
|
Анонимоса съм аз.Пак забравих да се логна.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kableman Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 31, 2005 20:30 Заглавие: |
|
|
zdravei!iskam da te pomolia da mi pratich i na men tazi shema na [email protected] te molia!
Кирил и Методий какво са създали навремето ? |
|
|
 |
iavor4o Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 01, 2005 8:10 Заглавие: |
|
|
kableman
1. Моля, пиши на кирилица
2. Чети темите от първа страница нататък - човека вече я пусна схемата. |
|
|
 |
Tishoооооооо Гост
|
Пуснато на: Пет Сеп 02, 2005 8:46 Заглавие: |
|
|
Имах преди едно дистанционно на един телевизор от преди 20г.
Който и бутон да натиснеш на кучето му се испрявяше козината и се изнасяше на накъде.
Но има нещо друго че не на всички кучета действа еднакво.
Някой стават агресивни и нападат.  |
|
|
 |
Гост Гост
|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 11:59 Заглавие: кучегон |
|
|
За кучегона разбрах. Проблемът ми е за котегон. Съседите имат глутница котки, които безчинстват в нашия двор. Жал ми е да ги тровя. Имате ли схема за справяне с проблема?
Предварително благодаря! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 09, 2005 12:47 Заглавие: |
|
|
Вземи си куче!  |
|
|
 |
valioman Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 10, 2005 11:26 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | Вземи си куче!  |
А после кучето като си свърши работата си правиш един кучегон и го махаш
 |
|
|
 |
b2bb Нов потребител

|
|
|
 |
koko_plioko Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 13:32 Заглавие: Здравейте! |
|
|
Съжалявам, че изравям тази стара тема, но имам нужда от помощ за един кучегон. Реших, че това е най-подходящото място за целта и се надявам, че не съм сбъркал.
Въведение: (няма техническа насоченост)
Входната врата на кооперацията ни е вдадена 3 метра навътре и там са се настанили три бездомни кучета. Носят бълхи, пускат косми и във входа е страшна мизерия. На всичко отгоре съседи от другите коопераци им оставят храна в нашия вход, като съм виждал изсипана манджа и вътре в самия вход на чисто на плочките. Да не говорим, че нощем лаят по преминаващите автомобили и е невъзможно да се спи. И най-важното за накрая - имам дъщеря на 2 месеца и не мога да си позволя всеки път, като се прибирам да внасям цялата тази мизерия вкъщи (бълхи, косми, манджа и др. невидими неща, като тения например).
Проблема:
Реших да изгоня кучетата от входа с ултразвук и си купих този уред, който включен на 2-рата от общо трите си степени, може да гони и кучета. Оказа се обаче, че на същата тази степен уреда излъчва звуци от 14 до 41 KHz, коет е в чуваемия спектър. Въпроса ми е дали може долната граница да се повиши до 20 KHz например и дали след такава интервенция уреда пак ще гони кучетата?
Нямам схема на уреда, но мога да напрвя снимка на платката в макро режим, ако това ще свърши работа. Иначе трите режима на уреда са:
режим 1: 20 до 30 KHz
режим 2: 14 до 41 KHz
режим 3: 8 до 41 KHz
Поздрави! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 13:48 Заглавие: Re: Здравейте! |
|
|
Който гледа кучета бездомни и им носи храна можеш да го накараш да си ги приюти у тях или да ги изпъди....
Животните не са виновни-виновни са хората-които хем им хвърлят храна,хем не ги приютяват у тях...
Имаше един мърляч под дома дето си хранеше така едно злобно бездомно куче "да му се въртяло покрай колата пред блока да му я варди"...
Накрая един ден тва куче след като изпохапа 5-6 души -седмия беше на комшията 6 годишния син.Комшията отиде,пръсна главата на кучето с ловджийската пушка,а "храняча" изяде няколко юмрука в муцуната.
За съжаление в България това е спасението с този феномен-"харнене на кучета пред блока"....
Има си забрани...има си глоби..има си и наредби на общината-Ама никой нищо не спазва...
Обаждаш се по инстанциите-кучетата се прибират в приют и това е...Или некой затъпел защитник на животните дето псува и вика по мегданите му ги вързваш със синджир за врата и да си ги води у тях....
Животните с нищо не са виновни-виновна е човешката простотия...
Дай снимка на платката,за да видим за кво става на въпрос... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|