| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
banchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 12:46 Заглавие: |
|
|
| Качия някаде из нета ,че и аз проявявам интерес! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rusin Опитен потребител

Регистриран на: 18 Авг 2003 Мнения: 306 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 13:34 Заглавие: |
|
|
| По добре тук за да може всички да я видят |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 15:57 Заглавие: |
|
|
Да и аз се интересувам. файлообменника е за това |
|
|
 |
rusin Опитен потребител

Регистриран на: 18 Авг 2003 Мнения: 306 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 17:21 Заглавие: |
|
|
| Имам proteus 6.7 SP3 с рег файл и си работи нормално на ХР съм. При желание мога да го кача защото на такива програми мястото им е в файлообменника |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
|
|
 |
quad Опитен потребител

Регистриран на: 20 Ное 2004 Мнения: 233 Местожителство: Varna/Targovishte
|
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2005 20:50 Заглавие: |
|
|
Коя версия е това? И кои вариант? Имам 5.12 кракната, но дава малко проблем с директното отваряне на фаил, търся вариант със сериен номер примерно... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 15, 2005 11:32 Заглавие: |
|
|
5.12 е ама и тя има малък бъг че като я пуснеш ти дава че не може д а отвори някакъв фаил ама като дадеш ОК и се маха съобщението и си работи нормално _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Чет Сеп 15, 2005 14:26 Заглавие: |
|
|
Колеги от вчера се мъча да кача бъв файлообменника програмката УооркБенч, ама все не успявам и ми дава някаква грешка, съжалявам понеже се опитвам да я кача цалата! Виждам че е вече качена. Моята версия е 5.00, и е кракната перфектно, не създава проблеми!
Ще я кача но първо някой от вас който е по наясно със WINrar, ми обясни простичко как се архивира и цепи със него файл на няколко раранати част по 2 мегабайта примерно??? правих нещасни опити но не успях, явно толкова "вдявам" от рарът, а не е лошо да попиташ щом не знаеш , нали??? айде пък черпнята е от мене!  _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Чет Сеп 15, 2005 14:30 Заглавие: Re: програма за симулиране на електронни схеми ...от каде ? |
|
|
| valioman написа: | | Rockton написа: | | rusin написа: | Бях чел из форума че има подобна програма и ми се ще да пробвам такова "животинче" . Май протел има такава функция но не знам...ако има отделно програма само за това моля споделете |
Аз ползвам една програмка наречена Workbench 5.0, добра е според мен, има богата библиотека от елементи и пълен набор от измервателни прибори, идеален симулатор за моите изисквания и възможности, проектира и печатни платки! към 7 Мегабайта е рарната, кажи къде да ти я изпратя?? |
ако не те притеснява пусни я и на мен [email protected] |
Имаш Поща, пратих ти го на мейла цял целеничък, "голем зор видох"  _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 15, 2005 15:21 Заглавие: |
|
|
Rockton за WinRaR да те светна
Цъкаш с дясно копче на файла който искаш да архивираш.Избираш "Add to archive...".На прозореца който ше ти се покаже отдолу в левия му ъгъл има две полета едно над друго.Над горното пише Compression Method а над долното Split to volumes,bytes.
Първото го слагаш на Best за максимална компресия макар че няма почти никаква рзлика дали е на Normal или на Best.В долното поле пишеш размера на който искаш да се разцепи в байтове.Примерно 5MB са 5242880 байта.След тва натискаш ОК и това е  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
|