| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Dreamhunter Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 13:37 Заглавие: Кутия за бас говорител |
|
|
искам да си направя кутия за бас .Има ли някакви специфични съотношения в нея.Височина Дължина размер на изходния отвор ...... _________________ It's Better To Be Rich And Healthy Than Poor And Sick! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
iavor4o Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 14:02 Заглавие: |
|
|
Някъде бях пускал линкове към програми за смятане на тия размери. Потърси ми из мненията  _________________ Направи нещо идиотоустойчиво и те веднага ще създадат по-съвършен идиот |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 18, 2005 17:24 Заглавие: |
|
|
без да знаеш параметрите на говорителя неможеш да направиш прилична кутия. _________________ home studio |
|
|
 |
rudiem Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 20, 2005 20:15 Заглавие: |
|
|
Виж сега, това просто да съберем купчина плоскости във вид на бокс и да чакаме резултат няма да стане. Трябват параметри на говорителя, които се вкарват в програмката и тя смята. Така, че когато си избираш драйвера, ако не си го взел още, търси такъв, който има книжка с данни (китайските нямат). В нея също така е нормално да бъде посочена оптималната кутия за говорителя. Друго важно нещо, което би могло да бъде пречка за един добър проект е коректността на данните, които е дал производителя. Поради тази причина е необходимо предварително измерване на параметрите на говорителя.
Ако нямаш намерение да се занимаваш сериозно с нещата, а само да си нашравиш кутия за даден говорител, според мен е по-удачно да я направи някой с повече опит. Вярно е, че когато си го направиш сам е по-сладко, но резултата може да буде плачевен.
Всичко това са неща от живота и нямах за цел да те разколебавам.  |
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
|
|
 |
|