Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Samsung - проблем :(

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
BULLET
Гост

МнениеПуснато на: Сря Сеп 28, 2005 18:11    Заглавие: Samsung - проблем :( Отговорете с цитат

Здравейте!Имам един монитор самсунг cqb41*7/pt(L)ТОва му пише на платката!Геометрията му се скапа работи но картината е разпъната в 4 ъгъла все едно копчето за геометрията е врътнато до край!В момента не му работи компчето за хоризонтално разпъване и копчето за геометрията!Някой да даде някакви идеи какво да търся като проблем!?Благодаря предварително на всички отзовали се!
Върнете се в началото
DICHI
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: VRACA

МнениеПуснато на: Сря Сеп 28, 2005 19:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Потърси най-близкия сервиз и проблема ти ще се реши Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Гост

МнениеПуснато на: Сря Сеп 28, 2005 19:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Голяма помощ няма що!Потърсих вече сервиз но никой не желае да го прави тук!Все пак ако знаеше нещо можеше просто да дадеш идея не да се подиграваш!
Върнете се в началото
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Сеп 28, 2005 19:49    Заглавие: монитор Отговорете с цитат

Колега да беше написал от къде си пък тогава ще мислим Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Гост

МнениеПуснато на: Сря Сеп 28, 2005 19:52    Заглавие: Отговорете с цитат

Около пазарджик!Селянче съм!Smile)Тук имам един майстор в нас и се мъчи от два часа и нищо няма нито изсъхнал кондензатор нищо!Картината си е все така крива!Той ме накара да питам тук!МИслех че някой ще помогне с нещо!Но явно съм се заблудил!
Върнете се в началото
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Сеп 28, 2005 19:56    Заглавие: монитор Отговорете с цитат

има доста колеги около тебе и то добри дано ти помогнат Exclamation
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Сря Сеп 28, 2005 19:58    Заглавие: Отговорете с цитат

АМи аз знам само митко но в момента ми е неоткриваем!SadА работата е спешна!
Върнете се в началото
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Сеп 28, 2005 20:04    Заглавие: монитор Отговорете с цитат

Сещам се и за Пампоров той е от Пловдив Smile
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Сря Сеп 28, 2005 20:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Както и да е няма значение!Благодаря ви все пак!Желая ви щастие!
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Сеп 28, 2005 22:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Колегите не ти се подиграват а просто си пазим занаята-тук наистина се напълни с хора,които обясняват как картинта се разпънала в четирте края,все едно е Исус Христос-тва не мога и да си го представя как изглежда итем подобни изказвания.Сега не ме карай аз дето съм от Сопот да ти обяснявам къде има сервизи в Пазарджик-на кръговото движение преди моста и бензиностанцията на изхода за Велинград има поне 5-6 ателиета едно до друго в една едноетажна сграда вдясно ти се пада като идваш от града.Виж ако не ти се дават пари и искаш да е..ш дявола във въздуха е друг въпрос-ама и ние техниците хляб трява да ядем.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети