| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
siente Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 05, 2005 22:07 Заглавие: Търся схема |
|
|
Здравейте,трябва ми схема на цифров волтметър,ще го използвам главно в колата,но може и в домашни усложия към захранването ми:))))
10x _________________ SiEntE |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 05, 2005 23:06 Заглавие: |
|
|
| В Конрад продават по14-15 лева панелни такива,може да им определиш обхват какъвто ти е нужен |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 0:36 Заглавие: :) ami ... |
|
|
първо темата ти не е за тоя раздел ..
ако искаш може да ти постна на обикновен мултицет Дт830 май беше схема _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
siente Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 18:33 Заглавие: |
|
|
Постни да я видим:)))аз имам мултицет трябва ми само на волтметър за да стане по-малко като размер и като го сложа в колата да следя акомулатора,като ми работи музиката:)))) _________________ SiEntE |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Окт 06, 2005 19:05 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | В Конрад продават по14-15 лева панелни такива,може да им определиш обхват какъвто ти е нужен |
това ти е решението _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 07, 2005 0:06 Заглавие: ami .. |
|
|
| siente написа: | | Постни да я видим:)))аз имам мултицет трябва ми само на волтметър за да стане по-малко като размер и като го сложа в колата да следя акомулатора,като ми работи музиката:)))) |
проблем ще ти е захранването .. помисли малко ) блъскал сам се с тоя проблем май ще е по добре да си купиш от конрад май беше _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
|