Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Съвет за ДУ,моля!
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Пет Окт 14, 2005 17:24    Заглавие: Съвет за ДУ,моля! Отговорете с цитат

Какво "универсално" ДУ биха ми препоръчали колегите.Отнася се най вече за това, да може да командва възможно най много ТВ-та.
Върнете се в началото
zapad
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Окт 14, 2005 19:15    Заглавие: Отговорете с цитат

на VISA са добри
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Пет Окт 14, 2005 19:21    Заглавие: Отговорете с цитат

zapad написа:
на VISA са добри

Все пак ме интересува конкретен модел!
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пет Окт 14, 2005 21:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Моделът съгласно цената: за 1, 2, 4 или 8 устройства.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Гост

МнениеПуснато на: Пет Окт 14, 2005 21:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Филипов написа:
Моделът съгласно цената: за 1, 2, 4 или 8 устройства.

4 в 1.
Върнете се в началото
vili
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Търговище

МнениеПуснато на: Пет Окт 14, 2005 22:28    Заглавие: vili Отговорете с цитат

работя с Pilot 4in1,Ruwido 4in1,имам и едно немско и понякога ми се иска да имам още няколко.Първо прецени за какво ти трябва пък тогава избирай.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Съб Окт 15, 2005 12:49    Заглавие: Re: vili Отговорете с цитат

vili написа:
работя с Pilot 4in1,Ruwido 4in1,имам и едно немско и понякога ми се иска да имам още няколко.Първо прецени за какво ти трябва пък тогава избирай.

Отнася се за използване при ремонти естествено(не всеки клиент го донася, а някои изобщо нямат).
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 15, 2005 13:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз лично не съм видял досега универсален пулт който да става за всички случаи в практиката.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Съб Окт 15, 2005 13:16    Заглавие: Отговорете с цитат

RC написа:
Аз лично не съм видял досега универсален пулт който да става за всички случаи в практиката.

Това е ясно и за това поставих -универсално в кавички.Трябва ми нещо за първо време ,което колегите смятат,че ще върши работа.След това ще има и друго и друго...
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 15, 2005 13:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Anonymous написа:
Това е ясно и за това поставих -универсално в кавички.Трябва ми нещо за първо време ,което колегите смятат,че ще върши работа....

Точно това не беше ясно (поне на мен ), първият ти пост ми звучеше по друг начин, но както и да е.
В такъв случай, добрите варианти са:
- Универсален пулт на МАК (изрично подчертавам да е полски, а не китайско копие) - предимства: към него има добра книжка с кодове в която освен тях има и таблички със съответствие на символите на пулта и какво би трябвало да правят при конкретния код на въпросния модел. Недостатък (може би) - скъпичък е!
- Универсална Visa - има различни варианти (комбинации), също не лош пулт. Предимство: книжка подобна на тази на МАК-а и още една (според мен) много добра възможност да се въвеждат допълнителни кодове(функции), които не са описани - това доста помага в определени ситуации. Недостатъка е като при МАК-а.
- Универсален Pilot - много прилича на Visa-a по възможности, НО в последните модели (които постоянно се появяват и по нищо не се различават, освен добавените кодове) НЕ могат да се въвеждат допълнителни функции/кодове.
Книжката към него е "бедна" и освен описанието на начина на работа и табл. МОДЕЛ-КОД няма нищо забележително. Също трябва да се внимава за произхода му (Китайците не спят!!!) Smile
- Всички останали със своите предимства (единственото май е, че са евтинки) и недостатъци. Понякога няма и описание, понякога това което пише не е точно това и т.н. и остава единствената им възможност за Autosearch, а там каквото сабя покаже.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети