|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ToНи Гост
|
Пуснато на: Съб Окт 29, 2005 23:02 Заглавие: |
|
|
| Ами за такива цели не съм го ползвал, а експортвам към матлаб, аз всъщност маткад ползвам ... но както и да е. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
madjurov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 1:46 Заглавие: |
|
|
ToНи,
да ти благодаря още веднаж, че се отзова! Исках я Спектрата, за да я пусна с Протел, направих всичко според указанията, даже и повече но работата малко се запече! Явно ще търся помощ от някой дето е по-на ти с компютрите! Като стигна до Ауторут в падащото меню излиза секция Спектра, но като се опитам да я стартирам, ми изкарва съобщение, че в Autoexec файла го нямало пътя към Спектрата! Така че ще търся някой, който знае как да му го начука тоя път! Щеше ми се да го пусна но явно няма да стане толкова бързо и лесно! _________________ Бъдете здрави! |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 7:01 Заглавие: |
|
|
| ТоНи,ако може изпрати и на мен спектричката, че ми предстои дипломна работа. |
|
|
 |
ToНи Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 8:24 Заглавие: |
|
|
Ами пъя си го сложи в autoexec.bat, и толкова, трябва да работи.
За програмата .. моля майл който иска .... |
|
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 9:01 Заглавие: |
|
|
Или по-лесничко отиваш в Control Panel -> System -> Advanced -> Environment Variables и в System Variables добавяш към Path пътя към Spectra. Рестарт и си готов. _________________
My opinions might have changed, but not the fact that I'm right. |
|
|
 |
ToНи Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 9:38 Заглавие: |
|
|
Е това не знаех це така става но .. с autoexec е доста лесно
в Run пишеш sysedit, отиваш в autexe.bat файла и пастваш това :
PATH C:\specctra\bin\specctra.exe |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 10:52 Заглавие: |
|
|
Пробвах! За съжаление не става! Дори и след рестарт. Експериментите продължават! _________________ Бъдете здрави! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Окт 30, 2005 11:32 Заглавие: |
|
|
Победа!!! Спектрата тръгна! Благодаря на всички, които взеха участие в този дълъг и мъчителен процес, който се увенча с щастлив край! Само една забележка за други, които ще се сблъскат с този проблем - не пишете накрая на PATH -я наклонена на ляво и името на .exe файла! Т.е. опишете само пътя, без целта! Аз го писах и на двете места, които колегите указаха, явно не пречи, зщото тръгна.
Благодаря персонално на колегите ТоНи и cvetomirconev! Бъдете здрави! _________________ Бъдете здрави! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|