| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 15, 2005 23:35 Заглавие: Проблем с домашно кино Samsung HT-DL105 |
|
|
DVD-то дойде при мен с полуотворена шейна и се оказа че заклинва от неправилно поставен палец за повдигане на шейната с лазера. След правилното сглобяване не изпълнява команда Open. Проверих драивера на мотора и самия мотор и всичко се оказа наред. На краче 4 на драивера не се подава ниско ниво за отваряне. Чипа е FAN8082.Възможно ли е да е от кофти дъмп или има някаква друга причина. При включване на захранването на дисплея изписва WAIT и дотам. Чакам всякакви мнения и препоръки по ремонта. Евентуално схема и firmware няма да са ми излишни. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
grishan Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 16, 2005 8:11 Заглавие: |
|
|
| Имал съм такъв дефект от ключето, което фиксира шейната в двете крайни положения., |
|
|
 |
venelin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 16, 2005 9:06 Заглавие: |
|
|
| иди във форума за двд на monitor.net.ru и пусни търсене за samsung, там има доста такива случая |
|
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 16, 2005 9:13 Заглавие: |
|
|
Двете ключета за затворено и отворено положение са проверени иработят, друг е въпроса че при отваряне на ръка на шейната и в отворено положение при натискане на бутон open функцията се задейства т.е. контролера не отчита правилно ключетата. Venelin, благодаря за информацията, веднага ще се възползвам. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
|