|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 14, 2005 8:19 Заглавие: |
|
|
Намират се и места където не сте прави.Парламента и някои големи фирми са пълни с хора които са ЗАВЪРШИЛИ НЕЩО но повечето НЕ МОГАТ НИЩО Така че нека момчето си вземе дипломата пък после ако е кадърен и живота го притисне ще се научи и сам.Аз цял живот вървя по този ръб. Знам и мога но нямам диплома и......  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
brum Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 14, 2005 14:34 Заглавие: |
|
|
Малко съвети от хората с опит в тази област - GSM
И handsfree, с удължена слушалка. Слушалката се пришива към края на ръкава на блуза с дълъг ръкав ( вътрешния край ). Като се ублегнеш на ръката си отегчен от скучния материал и той сам ти влиза в главата. Микрофона седи на подходящо място някаде около гърдите и едно потупване означава да, 2 - не. Измисляте си подобна система за комуникация.
плюсове:
1. стабилна врузка, с прекъсване през 30 мин.
2. не може да се подслуша толкова лесно.
минуси:
1. цената, но с карти в група 2 часа изпит с преписване < 20лв.
2. изтръпналата ръка след 2 часа скука и подпиране на нея.
Набира човека който е отвън. На телефона на преписващия autoanswer-а трябва да е включен. Кои въпроси са ти се паднали се разбира така: човека отвън почва да брой, и когато стигне до твоя въпрос - потупване по микрофона.
Аиде стига толкова идеи, малко и на вас да си поизмислите. Резълтатите - 5-6 изпита преписани така, не защото не знаех, а защото даскалите искаха лекциите 1:1 с техните неща. Преписвал съм такан а 1я чин при преподавател които излови няколко човека, а аз дето бях на 1м пред него минах тънко. |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 14, 2005 16:29 Заглавие: |
|
|
Съвета на BRUM е също много добър, но винаги има но... Това, че е преписвано в час, независимо дали в университет или училище,не очначава, че ще е приложим на кандисат-студентски изпити. "Пазителите" са информирани, и най-малкото неестествено държание буди съмнение, че еди кой си се опитва да преписва, а това да седиш облегнат на едната си ръка в продългение на 1-2-3 часа е повече от подозрително. _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|