| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
R1 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 14, 2005 11:13 Заглавие: Re: с какво влизаме в европа---със балканче |
|
|
Ехоооо маи ме забравихте Е все пак ако някой се сети нека помогне! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
getzata Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 17, 2005 0:40 Заглавие: |
|
|
Зеления кабел ти отива в + на запалителната бобина (а минуса е маса) , червения ти е за фара + , черния за тромбата , а синия за стопа . _________________ Всичко е ток и жици... |
|
|
 |
R1 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 13:12 Заглавие: |
|
|
| getzata написа: | | Зеления кабел ти отива в + на запалителната бобина (а минуса е маса) , червения ти е за фара + , черния за тромбата , а синия за стопа . |
Еииииии благодаря ти много! Оценявам го Весело искарване на празниците!!! |
|
|
 |
R1 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 13:18 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | то минаха 30 години от тогава но тия кабели дето са свързани с чукчето те отиват към бобината.Не е проблем като се затопли тук още пращят с такива моторетки ще спра някой и ще видя точно .Но за теб тая информация ще ти е нужна чак след две години .Ти следващата година ще шлайфаш цилиндъра и чак когато влезем в Европа ще почнеш да го сглабяш така че има време.Аз тъкмо ще излеза на пенсия и ще ти показвам  |
ОТ КОГА ЧАКАМ ТОЗИ МОМЕНТ..........................хммммммм.........от когато пуснах темата и ти ме подиграваше но не можех да те напсувам! Е сега ти казвам че такива т""""и като теб УБИВАТ ентусиазма на такива като мен! Ти си много гаден педера'т!!! .!. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 14:05 Заглавие: |
|
|
R1, това последното беше прекалено.
Не е лошо да си изтриеш поста.
След като така мислиш можеше да го кажеш и по-рано, а не след като (мислиш) си задоволен. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 14:08 Заглавие: |
|
|
Това пък какво значи ??? Не виждаш ли че това което си цитирал е най -добронамерено и примесено с лек майтап.Струва ми се че след като си получил някаква информация наготово не е необходимо да квалифицираш така хора които не познаваш.Ако имаш някакви проблеми може да си ги решаваш по друг начин нали ??? Много години ще ни трябват да свикнем да се държим като нормални хора още повече ако ни липсват първите 7 години  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
kaloyan Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 17:48 Заглавие: |
|
|
| ти на това моторетка ли му викаш.дъщерями с триколката ще те скъса. |
|
|
 |
Chelsea_69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 18:36 Заглавие: |
|
|
| Хм,някои хора си мислят ,че само те могат да ръсят мърсотии и да цапотят форума.За 4 келяви жици що приказки и обидни думи....Ми като си такъв отворко, що мълча га чакаше кифтетата,А?Турете катанеца и да се маха... |
|
|
 |
R1 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 21, 2005 19:52 Заглавие: |
|
|
ок де съжалявам няма да се повтори еи съжаляв и се извинявам на всички  |
|
|
 |
grishan Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 23, 2005 19:24 Заглавие: |
|
|
| R1 написа: | ок де съжалявам няма да се повтори еи съжаляв и се извинявам на всички  |
Отдавна не бях чел такива простотии.Извинението не помага,ще трябва да направиш нещо повече. |
|
|
 |
|