| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stiyan stoikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 18, 2004 17:08 Заглавие: Помощ и съвет за ТВ КРОУН |
|
|
| Колеги имам нужда от съвет или помощ тв КРОУН с дупка на шасито в захранването няма 5 - 6 елемента самото захр е изпълнено с ТДА 3842 и полеви 6VT304 доколкото може да се види мисля че тук става 6N60 шасито е 11ТК36 някой ако има схема на самото захр ще му бъда благодарен ако ми помогне иначе вързах външно захр и тв работи но излизат едни моарета имате ли идея как могат да се изчистят захр е от турските който се предлагат на пазара |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 18, 2004 20:37 Заглавие: |
|
|
Дай меил за схемата че и пощенския адрес не е написан да ти я пратя по пощата  |
|
|
 |
Гост
|
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 18, 2004 20:47 Заглавие: |
|
|
| Погледни си пощата Успех |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 14:09 Заглавие: |
|
|
Муарите ги хвърля захранването.Помъчи се да го отдалечиш от шасито и ако няма подобрение може би влиза по някоя от веригите.Скоро си бих главата с турско захранване и BU грееше ужасно много. Успях да го охладя малко като отрязах демпферната верига в колектора. Още не са ми го върнали. Дано устиска без нея. Успех  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
stiyan stoikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 19, 2004 19:10 Заглавие: |
|
|
| Благодаря на колегата FISHEV за схемата но не ми е отанало време за него също благодаря и на SACHO за съвета но захр и извън ТВ пак ги прави моаретата и това ми се случва за 2 път този месец ще пробвам по другия начин |
|
|
 |
|