| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 05, 2006 14:35 Заглавие: PROLUX 29TFTN02PIP |
|
|
Не мога да кажа какво е шасито защото има много надписи и незнам точно кои е .Проблема е следния някои път като го пуснеш тръгва картичка спираш го пускаш го отново и всичко е ОК по размерите при двата режима на работа няма промяна в напреженията 47 м 250в два бр. сменени.Сякаш при някои пускане не си прочита паметта и тръгва без информация и затова размерите са такива но пък си помни програмите. И другия дефект е обратен ход отгоре но не е от 100мф след диода.ТВ е 28 инча широкоекранен от нашия пазар. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 05, 2006 16:24 Заглавие: |
|
|
Къде са колегите които подържат новата гаранционна техника? _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
galov_p Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 06, 2006 13:45 Заглавие: |
|
|
колега доколкото разбрах първия път не тръгва,ако е така аз бих сменил паметта с друга ако е 24хх има някои от новите които се скапват,а за чертите които казваш във вертикала ако са цветни най вероятно е от записа в паметта успех _________________ Всичко що е спам във форума,все е от GALOV_P! |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 06, 2006 14:12 Заглавие: |
|
|
| Колегите ти които подържат тази техника вече им е трудно да помнят дали правят NEO ,PROLUX ,Elit и не знам още какво си с едно и също изпълнение.Така че напиши поне какъв е процесора за подсещане.Иначе има един ценер 1N4743A на 12в. който трябва да се смени.Трудно ми е да обясня кой е точно, но седи близко до ТХО-то и скарт буксите.Ако го мериш показва че е здрав.Дано това помогне,и дано съм познал шасито. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Яну 06, 2006 15:03 Заглавие: |
|
|
Колеги размерите на ТВ са оправени но за обратния ход ми трябва ВО
чипа имаше споики и от там предполагам че се е скапал. Оказа се че във ВО влизат шините от процесора и от там няма размери .ВО е STV9306A . _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
|