| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2006 10:43 Заглавие: Питане за отклонителна система..... |
|
|
На една 14" Електа е дефектирала отклонителната система. Тя е с тясна шийка. Имам друга такава но съпротивлението на вертикалните бобини е 14ома а на оригиналната е 44ома и размера ми е свит вертикално. Възможно ли е нещо да я преправя за да се изпълни екрана. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2006 10:54 Заглавие: |
|
|
Не тази бобина с голямото съпротивление е от ТВ на което ВО е изпълнено с транзистори .Ще трябва да търсиш друга бобина.А бе ти не почиваш ли ?Какво ги правиш толкова много пари .  _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2006 10:57 Заглавие: |
|
|
| Вържи вертикалните бобини последователно. |
|
|
 |
sabi69 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2006 11:02 Заглавие: |
|
|
имал съм такъв проблем - ако бобината не е много залята със силикон , може да се развие и да се пренавие на ръка .Намотките не са много - около 200.
Съпротивлението е голямо - защото има прекъсване на кабел и след това е нагорял и сега провежда през нагара
Само не разбрах дали вертикалната бобина е проблем- това се отнася за ВО - и не мисля че 44 ома нормално |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2006 11:08 Заглавие: |
|
|
| Вържи вертикалните бобини последователно. |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2006 11:23 Заглавие: |
|
|
Това за връзването последователно не бях се сещал. Коцев чакам да кажеш резултата . _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2006 11:25 Заглавие: |
|
|
Значи не само аз работя в неделя.Така отговарям на всички ви. На оригиналната е пробила хоризонталната намотка така че пренавиването отпада.Последователното свързване също отпада защото тя си беше свързана последователно и дава 14 ома.Направих друга химия . Сложих една 44 омова с дебела шийка за 20"кинескоп и стана . Малко повече беше въртела по закрепването но изрязах от дебела вътрешна гума от автомобил един пръстен и стана екстра.
Благодаря ви за бързите отговори а иначе съм затрупан с работа и продължават да носят. А някой питаше какво ги правя толкова пари та му отговарям че всяка вечер инкасото на една банка идва с колата и ги взема пък какво ги правят там не знам  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Нед Яну 15, 2006 16:39 Заглавие: |
|
|
Що не препрататиш "по погрешка" една от колите на сам?Ще ти дам адреса на "лични".
Късмет колега! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Яну 16, 2006 10:36 Заглавие: |
|
|
| helios написа: | Що не препрататиш "по погрешка" една от колите на сам?Ще ти дам адреса на "лични".
Късмет колега! |
Той да ти препрати ама те ще искат да вземат-няма да дават  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 16, 2006 15:58 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | Сложих една 44 омова с дебела шийка за 20"кинескоп и стана . Малко повече беше въртела по закрепването но изрязах от дебела вътрешна гума от автомобил един пръстен и стана екстра.
|
А как е сходимостта? _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |
|